Omroepinstallatie huren voor bedrijfsfeest

13 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik heb samen met de personeelsvereniging van mijn organisatie het laatste personeelsfeest georganiseerd. Hiervoor hebben we een mooie zaal afgehuurd in de omgeving en een bandje geboekt. In de middag waren er diverse teambuildingactiviteiten en ’s avonds begon het echte feest, met een buffet en lekkere hapjes en drankjes. De hele dag hadden we hulp van een cateringbedrijf en de juiste spullen stonden ook klaar. Dat alles regelen had veel voeten in aarde, maar we waren op tijd begonnen met de voorbereidingen en hebben bovendien zaken gedaan met prettige partijen. Daarom hadden we alle spullen die we nodig hadden op tijd op de locatie staan en verliep de avond vlekkeloos. We werken al enkele jaren samen met een aantal bedrijven:

  • De zaalverhuurder
  • De cateraar
  • Een impresario voor muzikanten
  • Een verhuurder voor omroepinstallaties 

De omroepinstallatie huren wij al jaren bij dezelfde verhuurder en we zijn daar erg tevreden over. Bij Dirkx-Electronics krijgen we altijd de beste installatie mee inclusief uitleg. Mede daarom zijn onze feestjes altijd een groot succes. We hebben zelfs wel eens een grootschalige karaoke opgezet om de sfeer er extra in te brengen. Ik kijk dan ook altijd erg uit naar het organiseren en beleven van onze feesten. Dat geldt voor al mijn collega’s overigens. We krijgen altijd erg positieve reacties op de dingen die we organiseren. Ik weet zeker dat de samenwerking met onze partners, voor bijvoorbeeld de omroepinstallatie huren of de muziek regelen, bijdraagt aan het succes van de feestjes die we geven voor ons bedrijf. 

Ook een omroepinstallatie huren?

Heeft u ook een omroepinstallatie nodig? Dan kan ik u van harte aanbevelen ook eens te informeren naar de mogelijkheden bij Dirkx-Electronics. De website van Dirkx-Electronics is een eerste mogelijkheid om informatie te verzamelen en te zien welke diensten en apparatuur er gehuurd kan worden. Een omroepinstallatie huren behoort dus zeker tot de mogelijkheden, net als het inhuren van licht- en geluidsinstallaties. Tot nu toe hebben wij altijd een perfect werkende omroepinstallatie kunnen huren tegen een zeer scherpe prijs. Ook benieuwd hoeveel een omroepinstallatie huren kost voor uw evenement of feest? Dan kun je eenvoudig een offerte opvragen via http://www.dirkxelectronics.nl/amaga2-omroepinstallatie-huren.html. Hier is ook alle informatie te vinden over de aangeboden soorten omroepinstallaties. Huren is in ons geval nog steeds goedkoper dan de aanschaf van een omroepinstallatie. Huren is bovendien ook handiger als er iets kapot gaat aan de installatie. Wij hoeven dat zelf niet te repareren maar kunnen dit overlaten aan de mensen van Dirkx-Electronics. Ook als we vragen hebben kunnen we altijd bij hen terecht. 

Een succes maken van uw evenement

Als doorgewinterd organisator van feesten kan ik absoluut zeggen dat het inhuren van de juiste mensen en het materiaal een van de factoren is voor een succesvol evenement. Dat geldt niet alleen voor een omroepinstallatie huren, maar bijvoorbeeld ook voor de catering. Een cateraar moet lekker eten kunnen leveren dat op het juiste moment nog warm is, en over prettig en vriendelijk personeel beschikken. Toen wij onze cateraar hadden gevonden zijn we erna nooit meer overgestapt naar een ander. Datzelfde gebeurde toen we op zoek waren naar een omroepinstallatie. Huren is zeker een aanrader, vooral als u eenmalig een evenement organiseert. Als u een bruiloft of verjaardagsfeest wilt geven is een omroepinstallatie huren zeker een aanrader. Hiermee kunt u uw gasten de hele avond vermaken, vooral als u daarbij een leuke band inhuurt. Bij Dirkx-Electronics vindt u alles voor uw feest of evenement. Kijk ook eens op dirkxelectronics.nl voor alle mogelijkheden om uw feest tot een succes te maken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn