Met successieplanning in Hilversum is uw erfenis geregeld

27 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Met successieplanning in Hilversum is uw erfenis geregeldEen erfenis aan nabestaanden nalaten, brengt enkele zaken met zich mee. Zo moeten de erfgenamen een zogenaamde Erfbelasting, ook wel successiebelasting, betalen over het bedrag dat u nalaat. Met successieplanning in Hilversum kunt u ervoor zorgen dat er een zo groot mogelijk bedrag overblijft voor uw nabestaanden. Met successieplanning in Hilversum kunt u een maximale belastingbesparing realiseren, zodat er niet dubbelop belasting betaald hoeft te worden. Bij De Bie & Oort kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden bij successieplanning in Hilversum. Wij leggen u graag meer uit over onze successieplanning in Hilversum, zodat u vandaag nog kunt beginnen met alles regelen voor uw erfenis. Daarnaast vertellen wij u ook graag hoe u met ons in contact kunt komen, zodat u alle informatie binnen handbereik heeft.

Bespaar belasting met successieplanning in Hilversum

Wanneer u een erfenis aan uw nabestaanden nalaat, dienen zij hier Erfbelasting over te betalen. Dit, terwijl u toen u het vermogen vergaarde ook al belasting heeft moeten betalen over de bedragen. Denk hierbij aan de Inkomstenbelasting en Vermogensbelasting over het fictieve rendement. Uiteindelijk u dan ook nog Erfbelasting of Schenkingsbelasting moeten betalen over het bedrag. Daarom kan successieplanning in Hilversum u helpen om een maximale belastingbesparing te realiseren, zodat u een zo groot mogelijk belastingvrij bedrag overlaat. Bij successieplanning in Hilversum combineren wij de standaard financiële planning met de successieplanning in Hilversum. Vooropgesteld staat hierbij de mate van belastingheffing vast, maar het betalen van belasting op belasting blijft een feit. Deze Erfbelasting loopt zelfs op tot 20 procent voor partner en kinderen en voor andere erfgenamen naar maar liefst 40 procent. Terwijl u er jarenlang hard voor heeft gewerkt en gespaard. Bij onze successieplanning in Hilversum kijken wij naar:

  • De manier waarop u zoveel mogelijk belasting kunt besparen
  • Uw financiële planning
  • Maatregelen om belasting te ontgaan

Uw belasting ontgaan realiseert u niet met het ontduiken ervan, maar door slim te plannen. We combineren hierbij de financiële planning met een successieplanning in Hilversum door maatregelen te treffen om belasting te ontgaan en het rendement van het vermogen te verhogen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een schenking tegen een schuldbekentenis of een schenking tijdens de studie. Zodra u met ons in contact komt, bespreken wij alle mogelijkheden voor uw situatie. Daarnaast vertellen wij u dan ook graag meer over onze werkzaamheden, zodat u een helder beeld heeft van het gehele traject. Zo kunnen wij maatwerk leveren, waardoor u een goed eindresultaat heeft. Begin daarom vandaag nog met uw successieplanning in Hilversum en profiteer van alle voordelen.

Wij leveren maatwerk aan de hand van uw situatie

De Bie & Oort is uw specialist op het gebied van successieplanning. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij u altijd gedegen advies kunnen geven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd zo min mogelijk belasting over uw vermogen betaald hoeft te worden als uw nabestaanden uw erfenis ontvangen. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Iedere situatie is namelijk anders en behoeft een andere manier van aanpak. Het uiteindelijke doel is altijd hetzelfde: een groot bedrag waar geen belasting over betaald hoeft te worden overhouden. Onze medewerkers kunnen hier altijd bij adviseren. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw situatie met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op debieenoort. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft omtrent uw erfenis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn