Mediation in Apeldoorn kan van grote waarde zijn

15 november 2018

Posted in Coaching en Workshops

Een conflictsituatie is soms niet te vermijden. Hoe goed je ook je best doet om met iedereen goed samen te werken of te leven, er kan altijd iets gebeuren waardoor twee partijen tegenover elkaar komen te staan. Soms is dat niet te voorkomen en dan kun je er maar beter zo goed mogelijk mee omgaan. En dat is de reden dat ik zo ontzettend blij ben dat ik altijd kan rekenen op een goede partij voor mediation in Apeldoorn. Een paar jaar geleden besloten mijn man en ik om uit elkaar te gaan en toen heeft mediation in Apeldoorn ons heel erg goed geholpen. Wel wilden te allen tijde voorkomen dat het een vechtscheiding zou worden, maar het is nu eenmaal heel erg lastig om met z’n tweeën alles goed te regelen. Voor onze kinderen wilden we niet riskeren dat we binnenkort niet meer met elkaar door een deur zouden kunnen, dat we met ruzie en veel bombarie uit elkaar zouden gaan. Dat wilden we voorkomen en daarom zochten we hulp door middel van mediation in Apeldoorn.

Kies zo snel mogelijk voor mediation in Apeldoorn bij een conflict

Je wil je vrienden er niet mee opzadelen, dan kunnen er ook mensen partijdig zijn of er persoonlijk bij betrokken raken. Dan zet je ook nog je vriendschappen op het spel. Dat is zonde en niet nodig, want je kunt voor mediation in Apeldoorn een onpartijdig persoon uitnodigen om ervoor te zorgen dat het conflict zo goed en snel mogelijk wordt opgelost. Dit heeft tijdens het beëindigen van ons huwelijk enorm veel geholpen. Het was zo fijn om een partij in je midden te hebben die geen belang heeft bij het extra steunen van een van de twee. Die de kennis en kunde in huis heeft om alles in goede banen te leiden. Mijn ex en ik gaan nog steeds goed met elkaar om en dat heb ik zeker voor een groot deel te danken aan de mediation in Apeldoorn die wij hebben ingeschakeld. Ik moest er gelijk aan denken toen ik in een conflict op mijn werk belandde, ook toen had ik behoefte aan mediation in Apeldoorn.  Maar was dit wel mogelijk?

Op Menken Mediation kun je rekenen

Ik wist dat er mediation in Apeldoorn mogelijk was voor mijn echtscheiding, maar het bleek dat je het kantoor voor mediation waar wij zo blij mee waren ook voor andere conflicten kunt inschakelen:

  • Problemen op het werk
  • Familieperikelen
  • Problemen met organisaties/zorginstellingen
  • Relatieproblemen

Ga daarom naar menkenmediation.nl want als je een conflict hebt kun je dat maar beter zo snel mogelijk oplossen, het kan voor veel spanning en stress zorgen en dat is natuurlijk voor niemand goed. Ik ben zo blij dat ik het conflict op mijn werk in de kiem wist te smoren en dankzij Menken Mediation snel kon oplossen. Zij hebben veel expertise in huis, veel ervaring en weten precies wat ze moeten doen in moeilijke situaties. Zorg ervoor dat je snel deze vorm van bemiddeling inschakelt, voordat er nog meer schade (in welke vorm dan ook) wordt aangericht. Je kunt makkelijk afspraken inplannen, met een e-mail of telefonisch. En de afspraak kun je bijvoorbeeld ook in de avonduren inplannen, als je allebei een fulltime baan hebt is dat zeker heel fijn. Ik zou het iedereen willen aanraden om deze site te bezoeken. Heb je het nu niet direct nodig, dan wellicht wel in de toekomst. Dan ben je goed voorbereid en weet je zeker dat je er alles aan doet om een conflict zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn