Makelaar kosten

11 april 2016

Posted in Woning en Tuin

Als u een huis wilt kopen dan hebt u daar over het algemeen een makelaar voor nodig. Een makelaarskantoor biedt vele huizen aan in de regio waarbinnen u op zoek bent. Het kan gaan om een aantal dorpjes, om een grote stad of een hele streek. Grote kantoren zitten verspreid door het land en hebben de meeste keuze, maar daar kunnen de makelaar kosten wel hoger zijn dan wanneer u naar een kleinere, eventueel particuliere, makelaar gaat. Kosten maakt u toch wel maar als u een huis wilt kopen dan wilt u al die extra onkosten graag zo laag mogelijk houden. Het kost immers al een flink bedrag om überhaupt te investeren in een huis. De huizenmarkt ligt een beetje op zijn gat door de crisis uit 2008 maar trekt zo langzamerhand weer wat aan. Het is daardoor wel een geschikte tijd om een huis te kopen omdat de prijzen zeer laag zijn. Men moet erg onder de marktwaarde gaan zitten om van hun huis af te komen. Daardoor zijn de makelaar kosten wellicht iets minder belangrijk. Toch wilt u natuurlijk geen dief van uw eigen portemonnee zijn. Het hangt er maar net vanaf welk huis en in welke stad u wilt gaan wonen. Zo is het over het algemeen duurder om een huis te kopen of te verkopen in de Randstad dan wanneer u een huis zoekt in Groningen of Friesland. U betaalt bij de aankoop van het huis makelaar kosten vanwege de bemiddeling die ze doen met de verkoper. Maar de echte makelaar kosten worden gemaakt door de verkoper. Wilt u uw huis verkopen, dan is het vele malen belangrijker om goed uit te zoeken wat de makelaar kosten zijn per makelaarskantoor, bij u in de buurt. Ze zorgen er immers voor dat uw huis zo snel mogelijk, ondanks deze moeilijke economische tijden, wordt verkocht en dat u er een goede prijs voor krijgt. Voordat het zover is moet uw makelaar kosten maken. Hij of zij zet uw huis op de kaart, brengt het onder de aandacht en gaat in overleg met geïnteresseerden. Daarom is het zo belangrijk om een goede makelaar te vinden. Zeker als u al een ander huis op het oog hebt, dan kunt u dat geld goed gebruiken om daarmee een grote aanbetaling te doen. En ook al hebt u genoeg geld opgespaard, u wilt niet verhuizen en met twee hypotheken komen te zitten. Daar moet u toch zeker niet aan denken! Helaas gebeurt dit wel, zeker als u een baan hebt gevonden in een andere stad en daarom halsoverkop moet verhuizen. Als u zeker weet dat u daar wilt blijven wonen en u daarom niet wilt huren, dan zit u straks met twee hypotheken.

Bereken de makelaar kosten van te voren

U begrijpt nu wel dat het verstandig is om de makelaar kosten uit te zoeken. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij zijn namelijk een vergelijkingswebsite waar u de makelaars en de makelaar kosten mee kunt vergelijken. Natuurlijk is geld niet alles. De makelaar kosten van de ene makelaar kunnen hoger zijn maar als u daardoor sneller uw huis verkoopt, een betere dienstverlening en service krijgt en u nadien met minder schulden en/of papierwerk komt te zitten, dan zijn het deze makelaar kosten misschien wel waard. Hoe komt u hier zo spoedig mogelijk achter? Als u deze punten opvolgt dan hebt u in no time de makelaar kosten uitgerekend en weet u met welke makelaar u in zee moet gaan als u uw huis wilt verkopen.

  • Naar onze website toegaan en daar onderaan de website uw postcode en huisnummer invullen.
  • Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar 4 makelaars bij u in de buurt die vast en zeker allen een goed bod willen doen.
  • U krijgt deze 4 offertes in de mail en dan staat het u vrij om er een keuze tussen maken. Zit er geen enkele interessante aanbieding tussen? Probeert u het dan rustig nog eens!

En laat vervolgens snel uw huis verkopen!

En zo zult u snel de makelaar kosten onder ogen krijgen van 4 verschillende makelaars in uw regio. Het gebruik van onze site kost u helemaal niets. Wij zijn een vrijblijvende en kosteloze website en willen u graag helpen bij de verkoop van uw huis. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. We zijn telefonisch te bereiken en u kunt ons ook een e-mail sturen. We komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug met alle antwoorden op uw prangende vragen. U wilt net als iedereen lage makelaar kosten. Dat gaat absoluut lukken na het gebruik van onze website. De makelaars die bij ons zijn aangesloten zijn eerst gekeurd. We willen u een betrouwbare offerte kunnen geven en we willen daarom eerst zelf weten of ze de moeite waard zijn. U wilt een transparante en eerlijke offerte krijgen met een duidelijk inzage in de onkosten. Er mogen geen addertjes onder het gras zitten en het moet niet zo zijn dat u nadien veel extra kosten hebt. Daarom testen we de makelaars eerst zelf op hun eerlijkheid en betrouwbaarheid uit voordat we hen opnemen in onze database. Daarom mogen we wel stellen dat u bij ons enkel het beste van het beste mag verwachten. Gaat u dus via ons uw huis verkopen, dan is dit erg snel achter de rug!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn