Kies ook voor een 4 wheel drive auto

8 april 2016

Posted in Auto's en Motoren

Hebt u op dit moment wel de beschikking over een mooie vierwieler, maar bent u er niet helemaal tevreden over? Is het gewoon een dertien in een dozijn exemplaar, maar zou u liever iets bijzonders willen? Gaat uw voorkeur uit naar een echte 4 wheel drive auto, waarmee u ook de bergen in kunt als u op vakantie gaat? Of hebt u sinds kort een vakantiehuisje midden in het bos en is er geen verhard pad naartoe, waardoor u wel een 4 wheel drive auto nodig hebt om erheen te kunnen gaan? Dan is het een goed idee om u hier eens in te gaan verdiepen. Op het gebied van terreinwagens is er voor iedereen wel wat wils te vinden. Het is alleen een kwestie van goed zoeken, als u de juiste 4 wheel drive auto te pakken wilt krijgen. Er komen steeds meer merken en types bij die ook als een 4 wheel drive auto te verkrijgen zijn. Daarom is het soms zo dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. En dan zou het erg prettig zijn om door een specialist geholpen te kunnen worden, die uw wensen kan vertalen naar de perfecte 4 wheel drive auto voor uw situatie. Zou u ook wel behoefte hebben aan een betrouwbare en ervaren partner bij het uitzoeken van een wagen met vierwielaandrijving? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over ons ruime assortiment op dit gebied. Als het u gaat om het selecteren van een passende 4 wheel drive auto, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit maakt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor Lesscher 4WD te kiezen. Wij weten alles van de 4 wheel drive auto en kunnen u dan ook als geen ander adviseren bij uw keuze. Bovendien hebben wij in onze showroom een breed assortiment in 4wd’s, zodat u in alle rust even kunt kijken welk model u wel ziet zitten. Dus zoekt u ook een mooie 4 wheel drive auto en wilt u bij het uitzoeken goed geholpen worden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op via onze website lesscher4wd.nl. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze autogarage. Graag tot ziens!

De 4 wheel drive auto van uw dromen vindt u bij Lesscher 4WD

Gaat u de komende zomer op reis naar en ver land, gaat u daar wandelen in de bergen en is er geen openbaar vervoer naar het startpunt toe? Dan is het aanschaffen van een eigen 4 wheel drive auto werkelijk onmisbaar. Want anders komt u hier niet. Gaat u naar de meest onbegaanbare gebieden en wilt u een 4 wheel drive auto hebben die u nooit in de steek zal laten? Kom dan naar onze garage in Saasveld, zodat wij u van een goed advies kunnen voorzien hierin. Wij hebben ruime ervaring met auto’s met vierwielaandrijving en bovendien hebben wij hierin een ruime keuze! Zo kunt u niet alleen weloverwogen kiezen, met behulp van een van onze specialisten, maar ook direct al een mooie wagen aanschaffen. Wij hebben niet alleen de nieuwste modellen voor u in petto, maar grossieren ook in de meest uiteenlopende occasions. Natuurlijk allemaal met vierwielaandrijving, zodat u er alle kanten mee op kunt gaan. Dus als u liever niet te veel budget wilt moeten reserveren voor de aankoop van een zogeheten 4 wheel drive auto, dan is dit bij ons mogelijk! Surf snel naar lesscher4wd.nl en neem alvast een kijkje bij ons aanbod.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die de aanschaf van een eigen 4 wheel drive auto maar aan hun neus voorbij laten gaan, omdat ze er bang voor zijn dat ze erg veel geld neer moeten tellen om zo’n wagen te kopen. Maar dit is zonde, en bovendien is het nergens voor nodig om zo te denken. Bij ons vindt u namelijk altijd aantrekkelijke tarieven voor de geheel nieuwe modellen en ook nog eens zacht geprijsde occasions. Uiteraard is een 4 wheel drive auto wel iets duurder dan een gewone vierwieler, maar wij bewijzen dat uw aankoop helemaal niet in de papieren hoeft te lopen. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog eventjes van de hoed en de rand weten, voordat u een definitief besluit neemt over of u al dan niet met Lesscher 4WD uit Saasveld in zee zult gaan? Wij horen het graag van u! Schroom dus niet en neem vandaag nog even contact op met ons team. Wij informeren u graag over een 4 wheel drive auto!

  • Ten eerste kunt u ons een mailtje sturen, met daarin uw vraag.
  • Ten tweede is het een optie om het contactformulier op lesscher4wd.nl in te vullen.
  • Ook kunt u ons bellen.

U hoort altijd snel van ons!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn