LED bouwlampen

24 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

We willen u nu alvast wijzen op onze websitenaam want we worden er zelf altijd erg vrolijk van: pretmetled.nl. Ja, daar hebben we wel een tijdje over nagedacht. U weet nu ook meteen wat wij doen: LED verlichting verkopen in werkelijk alle soorten en maten. LED is de afkorting voor “light-emitting diode”. De term is tegenwoordig zo ingeburgerd dat we LED of led gebruiken als acroniem in de Nederlandse taal. U bent vast wel bekend met deze kleine lampjes die u overal om u heen terugziet. In uw smartphone, uw pc, als fietslampje en ga zo maar door. Maar wist u dat we ook LED bouwlampen in store hebben! LED bouwlampen zijn uiteraard een stukje groter dan deze kleine knipperende lichtjes. De LED bouwlampen die wij hebben zijn uitermate zuinig en kunnen grote oppervlaktes belichten met helder en fel licht. Voor professionele bouwterreinen gaat er niets boven deze LED bouwlampen maar bent u zelf een echte doe-het-zelver? Ook dan komen deze LED bouwlampen vast en zeker als geroepen. Tijdens het opknappen van een muurtje in huis kan schemerlicht of een slecht verlichte kamer roet in het eten gooien. De verflaag kan nog zo dekkend lijken, als u meer licht naar binnen laat schijnen kan het gebeuren dat er vele oneffenheden in de lagen verf zitten. En dan kunt u weer van voren af aan beginnen. Dankzij deze LED bouwlampen hebt u hier tijdens dit proces direct zicht op en kunt u meteen inspringen op dit soort probleempjes. Dat geldt niet alleen voor uw muren maar ook voor het plafond en de vloer. De LED bouwlampen die u bij ons op de website kunt vinden zijn de laatste “State-of-the-Art” modellen. Ze hebben een zeer lange levensduur en kunnen wel tegen een stootje. Een groot verschil met gloeilampen want die gaan bij het minste of geringste stootje al kapot.

Duurzame lampen op uw bouwterrein: LED bouwlampen

Een ander voordeel van LED bouwlampen ten opzichte van gloeilampen of spaarlampen is dat u minder energie verbruikt voor dezelfde hoeveelheid licht, uitgedrukt in Watt of Lumen. Deze LED bouwlampen geven een continue gloed van licht zodat u ook in de avond en de nacht door kunt werken. Werkt u niet met een avondploeg maar licht het werkgebied op een afgelegen stuk van een dorp of stad? Dan wilt u het misschien wel graag verlicht laten. U begrijpt waarschijnlijk wel dat dieven zich wel even achter hun oren krabben als ze licht zien branden. Een hek houdt hen misschien niet tegen maar een bordje van een gevaarlijke hond in combinatie met deze LED bouwlampen doet wonderen. Zeker als u kiest voor de LED bouwlampen met een bewegingssensor. Mochten deze lampen onraad “ruiken”, dan draaien ze meteen naar dit onraad toe. En staat de dief letterlijk in de schijnwerpers. Een feest voor de bewakingshond. De LED bouwlampen die we aanbieden zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenwerk. Ze zijn beschermd tegen alle denkbare weersomstandigheden in Nederland, kortom: ze kunnen wel tegen een stootje. Geen enkele aannemer kan zonder goede verlichting dus waarom zou u niet voor deze LED bouwlampen kiezen? Op onze website vindt u erg veel informatie over LED verlichting. Zo leggen we u stapsgewijs uit hoe u de LED bouwlampen aan elkaar kunt verbinden en hoe u de eventuele dimmer er op aan kunt schakelen. Bent u een zakelijke klant? Dan geldt voor u wel een andere methode. In dat geval zult u immers niet voor een simpel lampje bij ons zijn, maar wilt u vast vele LED bouwlampen in een keer bestellen. We willen u daar graag alles over vertellen dus neemt u persoonlijk contact met ons op. Dan kijken we naar alle mogelijkheden en kunnen we snel een offerte aan u geven. Daar zit u natuurlijk nooit aan vast, het is geheel aan u om al dan niet met ons in zee te gaan.

De lampjes zijn eenvoudig te vervangen

Komt u eens langs in Monster als u de LED bouwlampen in het echt wilt bekijken. Als dat niet gaat dan biedt de website vast ook genoeg informatie. Uiteraard staat het u tevens vrij om ons te mailen of te bellen. Wist u dat we zelfs een ingebouwde chatfunctie op de site hebben? Tijdens kantooruren zit er iemand voor u klaar om al uw prangende vragen direct te beantwoorden! In principe hebben we alle lampen meteen uit voorraad leverbaar. Dus als u vandaag bestelt, dan hebt u ze morgen al in huis. U hoeft er niet eens uw huis meer voor uit dus tel uit uw winst! Dan kunt u dit weekend weer verder met de verbouwing van uw slaapkamer en hoeft u niet rond een uurtje of 4 te stoppen omdat het dan al donker is geworden. De lampen hebben we in 2 verschillende “kleuren”. We zetten dat woord eventjes binnen aanhalingstekens want wit is natuurlijk helemaal geen kleur. U hebt de keuze uit warm wit en koel wit. Warm wit als u sfeervolle en zachte verlichting nodig hebt en koel wit voor een heldere en harde verlichting. Naast bouwlampen hebben we nog veel meer LED producten. Daarbij kunt u denken aan:

  • Inbouwspots en badkamerspots
  • Lampen voor in uw woonkamer of slaapkamer
  • En LED Tl-buizen

U krijgt bij ons niet 14 dagen maar 30 dagen retourrecht. En wist u dat u geen verzendkosten betaalt! Geen extra kosten bovenop uw online bestelling, dat is wat we u beloven. Bestel vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn