Laat uw reparatie uitvoeren in de telefoonwinkel van Den Haag

24 juli 2018

Posted in Helpdesk en Servicedesk

Is uw zuurverdiende Gsm op de grond gevallen en is het beeldscherm aan gruzelementen? En zoekt u daarom naar een telefoonwinkel van Den Haag? Kijk dan snel op onze website. Want op denhaaggsmreparatie.nl zult u zien dat u de telefoonwinkel van Den Haag bij uitstek hebt gevonden voor zowel de verkoop, de inkoop en de reparatie van Gsm’s. natuurlijk noemen we in deze tijden de mobiele telefoon niet langer de “Gsm” want we kunnen er veel meer mee doen dan bellen en sms’en. U hebt vast en zeker ook een smartphone in uw broekzak. U bent er misschien zelfs wel mee vergroeid. Toch kiezen velen ervoor om niet een telefoonverzekering af te sluiten bij het afsluiten van een nieuw abonnement. En dat betekent dat u bij schade alles zelf mag betalen. Onze telefoonwinkel van Den Haag berekent echter aanzienlijk lage kosten zodat u bij ons nooit een dief van de portemonnee hoeft te zijn. Daar komt bij dat we ook nog eens razendsnel reparaties kunnen uitvoeren. Dit is wel afhankelijk van het type schade dat uw toestel heeft opgelopen. De meest voorkomende, zoals een kapot knopje, plugje of scherm, repareren we in onze telefoonwinkel van Den Haag binnen een halfuurtje. Dat betekent dat u rustig plaats kunt nemen in de telefoonwinkel van Den Haag waar u kunt genieten van een kopje koffie en thee terwijl voor u gaan zwoegen. Bij drukte kan de duur natuurlijk uitlopen. Wilt u er daarom zeker van zijn dat u direct geholpen kunt worden? Dan raden we het u van harte aan om van te voren even een afspraak te maken. Kunt u op het moment niet bellen? Wellicht kunt u of een telefoon van een vriend of partner lenen of even een mailtje sturen.

Deze telefoonwinkel van Den Haag kan al binnen een half uur klaar zijn

Stel dat uw smartphone per ongeluk uit uw handen valt of van tafel wordt gestoten door uw kind. Dan zult u pas merken hoe belangrijk uw telefoon voor u is. U voelt zich misschien figuurlijk naakt zonder toestel. Kom dan snel langs in onze telefoonwinkel van Den Haag gsm reparatie en laat het weer in ere herstellen. Wij zijn van te voren eerlijk over de kosten. We onderzoeken eerst uw toestel en bekijken ook de binnenkant mits dat mogelijk is zonder kunstgrepen. Pas als u akkoord gaat met de eventuele kosten die we moeten maken om uw toestel te herstellen gaan wij voor u aan de slag.

  • U kunt ook in de telefoonwinkel van Den Haag op zoek gaan naar een nieuw toestel. We verkopen bijvoorbeeld een keur aan nieuwe en tweedehandse sim-only toestellen,
  • Daarnaast kunt u uw oude telefoon ter verkoop aanbieden. Dat bedrag kunt u wellicht investeren in een nieuw model,
  • En bekijk ook de vele accessoires. Misschien zoekt u daar vanuit praktisch oogpunt: u wilt een nieuwe accu, extra lader of een powerbank. Of u zoekt naar entertainment in de vorm van een nieuwe koptelefoon of oortjes. En wat te denken van de diverse hoesjes waarmee u uw dure toestel kunt beschermen?

Ook voor de inkoop en de verkoop van toestellen kunt u op ons rekenen

In deze telefoonwinkel van Den Haag vindt u alles wat uw hartje begeert op het gebied van mobiele telefonie. Wist u dat wij meer dan 20.000 verschillende accessoires verkopen voor smartphones en ook voor tablets zoals iPads. Dat moet ook wel want er zijn vele concurrenten die toestellen in afwijkende maten op de markt brengen. En dan hebben we het niet alleen over diverse merken maar ook over de verscheidenheid aan opeenvolgende modellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn