Kom een trouwauto huren in Amsterdam!

16 februari 2018

Posted in Taxi en Personenvervoer

Een huwelijksdag is niet compleet zonder een mooie wagen waarin u in stijl naar bijvoorbeeld de kerk gereden kan worden. Wij zijn een bedrijf dat u kan inschakelen wanneer u graag een trouwauto huren in Amsterdam wilt. Wij hebben een prachtig wagenpark met zeer bijzondere wagens. Wij hebben ons helemaal toegelegd op de Engelse taxi’s omdat veel mensen graag een dergelijke London Cab wilden huren voor de mooiste dag van hun leven. In deze oldtimer wordt u in stijl rondgereden en wanneer u wilt, kunt u er ook een chauffeur bij huren. Deze zal dan geheel in bijpassend kostuum achter het stuur plaatsnemen en zo heeft u tijdens uw bruiloft het gevoel alsof u in Londen rondgereden wordt. Om de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Wij houden onze diensten namelijk graag betaalbaar en vandaar dat wij niet meer dan vijfenzeventig euro per uur vragen voor de verhuur van onze wagens. Kom dus een trouwauto huren in Amsterdam en u zult hier geen spijt van krijgen. Wij zorgen dat de auto er picobello uit zal zien door de mooie zwarte lak te laten glimmen als nooit tevoren. Menig bruidspaar kwam al bij ons een trouwauto huren in Amsterdam en dat heeft heel mooie kiekjes opgeleverd. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om de wagen van bloemen te voorzien, dat mag u zelf doen, maar u kunt dat ook aan ons overlaten. Wij werken namelijk samen met bloemisten om de wagens nog mooier te maken dan zij van zichzelf al zijn. Mocht u foto’s willen bekijken van wat wij u allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over het trouwauto huren in Amsterdam, dan nodigen wij u van harte uit om een keer op onze site te komen kijken. Het adres van deze pagina is HuureenEngelsetaxi.nl. Hier kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen, dit kan uiteraard allemaal online.

Een trouwauto huren in Amsterdam voor een gala of evenement?

Uiteraard kunt u ook een trouwauto huren in Amsterdam voor een andere gelegenheid dan enkel een bruiloft. Wij hebben al heel vaak bedrijven geholpen met het maken van reclame voor een van hun producten aan de hand van onze wagens. Zij kwamen bij ons bijvoorbeeld een trouwauto huren in Amsterdam omdat zij graag hun producten onder de aandacht van het grote publiek wilden brengen. Het trouwauto huren in Amsterdam werkt in een dergelijk geval altijd heel erg goed. Onze wagens vallen namelijk altijd heel erg op en regelmatig zien wij onze auto’s dan ook op social media voorbijkomen. Dat is precies wat de klant in gedachten had toen hij trouwauto huren in Amsterdam kwam bij ons bedrijf en wij hopen dat u ook uw doel kunt bereiken wanneer u met ons in zee gaat voor het trouwauto huren in Amsterdam. Wij nodigen u van harte uit om een keer op onze site de mogelijkheden te komen bekijken. Hier kunt u namelijk zien welke diensten wij u allemaal kunnen leveren en ook wat u hier voor zou moeten betalen.

Wilt u er een chauffeur bij?

Uiteraard kunnen wij onze wagens ook voorzien van een chauffeur. Zo heeft u zelf niet de zorg van het kiezen van de juiste route en kunt u optimaal genieten van de rit in onze mooie Londense taxi. Kortom:

  • bij ons huurt u al voor vijfenzeventig euro per uur
  • onze wagens zijn geschikt voor meerdere doeleinden
  • als u speciale wensen heeft, kunt u dat altijd bij ons aangeven

Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen op onze site HuureenEngelsetaxi.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn