Deze timmerman uit Waddinxveen heeft ons heel goed geholpen!

15 februari 2018

Posted in Woning en Tuin

Vorig jaar hadden wij eindelijk genoeg geld gespaard om ons huis te gaan verbouwen en dat hebben wij dan ook meteen gedaan toen het eenmaal kon. Wij wilden al heel lang een nieuwe dakkapel op ons dak laten zetten zodat wij een veel grotere slaapkamer konden krijgen. Dat was echter nogal prijzig omdat wij ook de rest van het dak dan zouden moeten aanpassen. Omdat mijn vriend en ik beide niet heel veel verdienen, moesten wij dus heel lang sparen om uiteindelijk met deze klus te kunnen beginnen. Toen wij dus eenmaal het geld hadden, wilden wij er ook graag zeker van zijn dat wij iemand in de arm zouden nemen die ons goed van dienst kon zijn. Vandaar dat wij maar eens even bij vrienden en bekenden zijn gaan vragen wie wij voor deze klus zouden moeten vragen. Tot onze grote verbazing waren al onze kennissen en vrienden geholpen door een timmerman uit Waddinxveen. Deze timmerman uit Waddinxveen had bij hen allen heel goed werk afgeleverd en iedereen was daarom ook heel erg enthousiast over deze timmerman uit Waddinxveen. Deze man wilden wij dus ook graag vragen voor onze klus. Helaas wisten wij niet hoe wij hem konden bereiken en dus moesten wij met zijn twee├źn op zoek naar zijn contactgegevens. Gelukkig was het niet heel erg moeilijk om het nummer van deze timmerman uit Waddinxveen te vinden omdat je op het internet tegenwoordig alles kunt vinden. Dat is echt een heel verschil met vroeger toen je alles nog via via en via het telefoonboek moest opzoeken, je kon je dan een ongeluk zoeken wanneer je alleen maar wist dat je een timmerman uit Waddinxveen te pakken moest zien krijgen. Gelukkig hebben wij de benodigde gegevens heel snel weten te vinden en in een mum van tijd hadden wij ook de juiste persoon aan de lijn.

Wij huurden deze timmerman uit Waddinxveen in

Toen wij eenmaal in contact waren gekomen met de timmerman uit Waddinxveen die wij al een tijdje zochten, kregen wij te horen dat hij op dat moment niet heel veel grote klussen had, dus dat hij meteen bij ons zou kunnen beginnen wanneer wij dat wilden. Dat wilden wij natuurlijk maar wat graag. Wat wij heel erg prettig vonden aan deze timmerman uit Waddinxveen, was dat hij ons heel zorgvuldig heeft weten te helpen met het aanvragen van de benodigde vergunningen. Deze heb je in Nederland namelijk nodig en het is daarom ook zeer de moeite waard om hier voldoende aandacht aan te besteden, zo vertelde deze timmerman uit Waddinxveen ons. Dat vonden wij heel fijn om van hem te horen want zelf hadden wij daar inderdaad niet goed genoeg aan gedacht. Genoeg reden dus om deze man heel erg dankbaar te zijn. Wij vonden het dan ook heel erg prettig om met deze vakman te mogen samenwerken en wij zouden hem voor iedere volgende klus weer willen inschakelen. Hij leverde namelijk vakwerk zoals wij het nog nooit gezien hebben en hier hoefden wij helemaal niet heel veel geld voor te betalen, wat natuurlijk ook altijd prettig is wanneer je budget niet heel erg ruim is.

Wij raden deze vakman van harte aan

Momenteel schrijf ik deze korte tekst in onze nieuwe slaapkamer die veel groter is geworden en daardoor ook veel meer mogelijkheden heeft. Kortom:

  • wij zijn deze vakman heel erg dankbaar
  • wij hebben precies gekregen wat wij graag wilden hebben
  • wij raden deze specialist aan iedereen van harte aan

Wilt u meer weten? Kijk dan even op Bouwbedrijf-Waddinxveen.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn