Het meest gevarieerde aanbod van promotieartikelen vind je op dereklamechop.nl

15 februari 2017

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

dereklameshop - Promotieartikelen

Voor elk bedrijf of onderneming is het belangrijk dat er sprake is van een goede promotiestrategie. Je kunt immers op verschillende manieren reclame maken, maar niet elke vorm van reclame is altijd even effectief. De effectiviteit hangt af van de je doelgroep. Reclames zijn altijd gericht op een bepaalde targetgroep. Je kunt een ruwe verdeling maken tussen groepen als:

 • Jonge kinderen
 • Oudere kinderen
 • Tieners
 • Adolescenten
 • Twintigers (jongvolwassenen)
 • Volwassenen
 • Ouderen

Een reclame gericht op ouderen moet dus juist deze doelgroep bereiken. Als blijkt dat de reclame wordt opgepikt door tieners, dan weet je dat je wat verkeerds hebt gedaan. Bedenk dus altijd goed wie je wilt bereiken en zoek daar dan de juiste reclamestrategie bij. Een goede manier van reclame maken is via promotieartikelen. Op het moment dat je mensen niet alleen maar doodgooit met cliché reclames, maar ze ook echt iets geeft waar ze wat aan hebben, dan zullen mensen je bedrijf of organisatie des te meer gaan waarderen. Mensen zijn complex, maar de manier waarop de geest werkt is eigenlijk vrij eenvoudig. Dus als je mensen iets geeft waar ze blij van worden en waar ze iets aan hebben, dan zullen ze het positieve gevoel al snel associëren met jouw bedrijf. Als je hebt gekozen voor pennen als promotieartikelen, dan zal je zien dat de naam van je bedrijf onthouden wordt. Mensen gebruiken de pen immers keer op keer en elke keer als ze de pen gebruiken worden ze geconfronteerd met jouw bedrijf. Dit soort subtiele hints zorgen er ook voor dat mensen op een onbewust niveau kennis hebben van jouw bedrijf. Reclame die dus via sluipwegen het hoofd van de consument binnendringt, is dan ook veel effectiever dan zogenaamde ‘in your face’ reclames. Voor een uitgebreid assortiment van promotieartikelen ben je bij dereklameshop.nl aan het juiste adres. Op deze website vind je verschillende soorten promotieartikelen voor verschillende doelgroepen. Dus als je op zoek bent naar promotieartikelen, kom dan vooral eens langs op de website van DeReklameshop.

De promotieartikelen van DeReklameshop

Promotieartikelen zijn er uiteraard in verschillende soorten en maten. Via de website kun je gemakkelijk alle artikelen bekijken. De promotieartikelen zijn netjes onderverdeeld in verschillende categorieën. Op deze manier kun je het artikel waar je naar op zoek bent snel vinden. Wat categorieën betreft kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • Giveaways
 • Home & Living
 • Kantoor
 • Multimedia
 • Outdoor & Vrije tijd
 • Schrijfwaren
 • Tassen & reizen
 • Textiel

Uiteraard gaat het er bij promotieartikelen om dat mensen bekend raken met je bedrijf. Een onbedrukt artikel is dus niet genoeg. De artikelen moeten ook bedrukt worden met een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Dit kun je ook regelen via DeReklameshop. Je kunt een artikel uitzoeken dat je wilt gebruiken als promotieartikel en vervolgens kun je het artikel laten bedrukken. Dat is natuurlijk wel zo effectief, want alleen zo zullen de potentiele klanten de naam van je bedrijf onthouden. Dat is de kracht van bedrukte promotieartikelen. Profiteer dus snel van de expertise van DeReklameshop en zet je bedrijf op de kaart!

De vele voordelen van DeReklameshop

Mocht je promotieartikelen en/of relatiegeschenken bestellen via dereklameshop.nl, dan heb je natuurlijk te maken met enkele voordelen. Allereerst hoef je je geen zorgen te maken over de betaling. Je kunt met een gerust hard online betalen via betrouwbare en veilige betaalmethoden zoals iDEAL. DeReklameshop levert zowel in Nederland als in België. Verder is het fijn om te weten dat je altijd direct een offerte in de mail ontvangt. Zo weet je snel waar je op financieel gebied aan toe bent. Tot slot kun je zelf kiezen voor bedrukte of onbedrukte artikelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn