Goochelaar

5 mei 2016

Posted in Vrije tijd en Hobby

Goochelaarjordi - GoochelaarEen goochelaar is iemand die goocheltrucs doet om een publiek te vermaken en te verrassen. Verwacht het onverwachte en stink er toch steeds weer in. U zult misschien 95 procent van de trucs niet begrijpen en dat is de bedoeling. De goochelaar creëert een illusie, een schijnbare dimensie waarin alles mogelijk is. Trucs kunnen uiteenlopen van simpele kaarttrucs tot aan het tevoorschijn toveren van konijnen uit hoge hoeden. Dat is weliswaar een cliché maar legt u maar eens uit hoe die truc nu eigenlijk werkt. Ook trucs met veel groter materiaal zoals het doorzagen van een assistente zijn bekende voorbeelden van het werk van de goochelaar. En dan zijn er nog diverse andere illusies die hij kan doen. Trucs om kinderen mee te vermaken, het laten verdwijnen van een olifant in een mum van tijd tot aan ontsnappingstrucs uit bakken met water of een hele hoop boeien. Afijn, u begrijpt dat een echt goede goochelaar veel van deze zeer uiteenlopende trucjes moet kennen om zich te onderscheiden. Bent u op zoek naar iemand die er een mooie show van kan maken? Zoekt u iemand voor een kinderfeestje of een ruig vrijgezellenfeest? Wilt u het juist klein houden en een klein feestje geven of een optreden in een bejaardentehuis organiseren? In alle gevallen zit er maar een ding op en dat is een kijkje nemen op de website van een van de beste illusionisten en goochelaars van het land: Goochelaar Jordi. Kijkt u eens op goochelaarjordi.nl en laat u overtuigen door zijn kunsten. Al als klein jongetje droomde hij ervan om ooit als professioneel goochelaar aan de slag te gaan. Die droom is uitgekomen en daar kunt u de vruchten van plukken want voor een klein bedrag komt hij met veel plezier naar u toe om een geweldige show op te zetten. Een avond gevuld programma mag u van deze goochelaar verwachten. Kiest u voor hem want dan zult u iets meemaken dat de rest van uw leven u bij zal blijven. Het komt daarom vaak voor dat na een eerste show een tweede afspraak wordt gemaakt zodat hij nog vaak langs kan komen om te goochelen. Hij heeft een keur aan trucs en kan diverse type shows neerzetten zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Kijkt u voor het totale aanbod wederom op de website en leest u vooral even verder.

Deze goochelaar maakt er op elke gelegenheid een feestje van

Professioneel en prijswinnend goochelaar Jordi kunt u voor diverse gelegenheden inhuren. Zo zal hij menig verjaardagsfeestje opvrolijken met zijn leuke programma maar kan hij ook op jaarbeurzen staan. Wilt u op een uiterst originele manier mensen naar uw stand lokken? Hebt u geen zin om dat te moeten doen met harde muziek, mooie dames of clichématige relatiegeschenken? Huur dan Jordi de goochelaar in. Hij zal jong en oud tijdens de beurs weten te vermaken. Wilt u graag dat uw product onder de aandacht wordt gebracht? Dan kan deze goochelaar dit verwerken in zijn show door het bijvoorbeeld uit iemands oor te toveren. Naast beurzen en verjaardagen kunt u denken aan:

  • Bedrijfsfeestjes waarbij hij de boel aan elkaar goochelt
  • Borrels en recepties na een belangrijke uitnodiging of voor een galadiner
  • Als afsluiter op uw bruiloft, net voordat iedereen gaat dansen
  • Familiefeesten, themafeesten en ga zo maar door. Deze goochelaar is dan ook van alle markten thuis.

Hij voelt zich in elke groep op zijn gemak. Dat is een van de vele krachten naast belangrijke eigenschappen zoals een goed humeur, vingervlugheid, vindingrijkheid en een groot gevoel voor humor. Dat zult u allemaal terugzien in een van zijn shows. U zult met een lach naar deze goochelaar kijken en vol weemoed terugdenken als u weer huiswaarts keert. Wilt u graag weten wat de kosten zijn of wanneer u deze goochelaar kunt boeken? Dan kunt u via de website zijn contactinformatie terugvinden. U kunt contact opnemen met zijn management door hen te bellen of te e-mailen. Ook kunt u het online formulier invullen waarna u een e-mail terug mag verwachten. Gaat u akkoord met de datum en het bedrag? Dan staat het wat ons betreft direct vast en kunt u gaan uitkijken naar deze mooie dag.

Laat u overrompelen door zijn geweldige goocheltrucs

De reacties van velen zijn op de site na te lezen. Deze reacties zijn vrijwel altijd uiterst positief. Jordi heeft hier dan ook hard voor gewerkt en dit heeft hem al heel wat belangrijke prijzen opgeleverd. Een goochelaar en een tovenaar zijn twee verschillende personages. Een goochelaar is iemand die trucs doet zoals kaarttrucs en dergelijke. Een tovenaar is een fictief personage die daadwerkelijk aan magie doet waarbij de natuurwetten in principe gebroken worden. Die vindt u terug in diverse soorten media. Wat hier het dichtstbij in de buurt komt is de goochelaar. Het zal soms lijken alsof de zwaartekracht voor hem niet bestaat. Laat u daarom verrassen en lees de website goed door. Laat u overtuigen door de vele positieve reacties en de vele prijzen die Jordi gewonnen heeft. U vindt trouwens op de website diverse foto’s van optredens uit het verleden. Als u echt de kat uit de boom wilt kijken dan kunt u ook de video’s bekijken van een aantal shows. Korte fragmenten en een aantal reclames om u vast enthousiast te maken zult u op de site kunnen vinden. Volg Jordi via Google+ en like hem op Facebook zodat u geen openbare show meer hoeft te missen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn