Goedkope e liquid helemaal op smaak voor jou gemaakt

15 juni 2017

Posted in Mens en gezondheid

Als je wilt stoppen met roken, dan is het verstandig om over te stappen op de elektronische sigaret. Van de één op de andere dag stoppen met roken is niet voor iedereen weggelegd. Het gaat immers om een verslaving en als je opeens stopt, dan komt je lichaam in opstand. Het zijn vaak alleen mensen die door een crisis gaan die daardoor in staat zijn om in één keer te stoppen. Als je opeens wordt geconfronteerd met je eigen sterfelijkheid, dan krijgt je wilskracht als het ware een boost waardoor je de fysieke verslaving kunt overwinnen. Het zijn dan ook vaak mensen die worden gediagnosticeerd met lonkanker die van de één op de andere dag direct kunnen stoppen. Deze mensen worden als het ware wakker geschud en kunnen zich niet langer verschuilen achter allerlei excuses. Maar voor alle andere mensen is het lastig, want een verslaving is krachtig en daar kun je niet zo maar even vanaf stappen. Het is immers niet voor niets dat je kunt weten dat je dood kunt gaan aan lonkkanker, maar dat je toch blijft roken. Je weet wel dat het slecht voor je is, maar je kunt gewoonweg niet stoppen. In ieder geval is het lastig om te stoppen zonder hulp. Daarom is het verstandig om over te stappen op de elektronische sigaret. Een elektronische sigaret is namelijk een stuk minder ongezond dan een tabakssigaret. Toch kun je kiezen voor een goedkope e liquid met nicotine. Het betreft dan veel minder nicotine en je krijgt ook niet te maken met al die andere schadelijke stoffen die je in een tabakssigaret aantreft. Via de goedkope e liquid met nicotine kun je je verslaving langzaam afbouwen. Je ontzegt je lichaam niet direct alle nicotine, en daardoor zijn de ontwenningsverschijnselen een stuk minder erg. Daarnaast kun je je maniertjes ook handhaven. De verslaving is namelijk ook vaan psychologisch. Na het eten wil je misschien graag even roken en in de ochtend bij de koffie is een sigaret onmisbaar. Dit soort triggers houden de verslaving in stand. Maar als je een elektronische sigaret rookt, dan kun je nog steeds op zulke momenten blijven roken. Alleen is het dan zonder de extreme schadelijke gevolgen. Dus als je wilt stoppen en als je inderdaad op een goede manier wilt afbouwen, maak dan gebruik van een elektronische sigaret met goedkope e liquid.

Waar kan ik goedkope e liquid kopen?

Mocht je op zoek zijn naar goedkope e liquid, dan kun je terecht op nieuwesigaret.nl. Via deze site kun je namelijk zelf je goedkope e liquid samenstellen. Dat is mooi, want dan kun je dus zelf ook aangeven of je goedkope e liquid met of zonder nicotine wilt. Verder kun je kiezen uit verschillende smaken. Hierbij kun je denken aan:

  • Coffee
  • Cola
  • Citrus Mix Fruit
  • Caramel Original
  • Espresso

Daarnaast kun je dus ook een keuze maken of je nicotine wilt of niet en je kunt aangeven wat het percentage wodka en gedestilleerd water moet zijn. Je kunt de goedkope e liquid dus helemaal naar eigen smaak laten maken. Dat is dan ook de kracht van Nieuwe Sigaret.

Bestel gemakkelijk via de website

Mocht je goedkope e liquid willen bestellen, dan kun je dat dus doen via de website. Eerst kun je helemaal je eigen liquid samenstellen. Als je alle opties hebt ingevuld, dan kun je de goedkope e liquid toevoegen aan de winkelwagen. Mocht je toch nog iets willen wijzigen, dan kun je de e liquid verwijderen en een nieuwe e liquid toevoegen. Daarna kun je direct afrekenen vervolgens wordt de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn