Een volle bos haar dankzij een haartransplantatie in Turkije

23 oktober 2017

Posted in Mens en gezondheid

Haartransplantatie Turkije: Internationale top 20 Kliniek

Op het moment dat je je haar verliest, dan is dat meteen een stressvolle aangelegenheid. Als je op je 60ste opeens je haar verliest, dan is er niet zoveel aan de hand. Je hebt je jonge jaren achter je liggen en je geniet waarschijnlijk van de avondschemering van je leven. Je hebt je haar in die zin niet meer nodig. Wellicht dat je op je 60ste nog ijdel genoeg bent om het vervelend te vinden, maar je hebt je haardos in ieder geval niet meer nodig om in de kroeg vrouwen te versieren. Die tijd ligt achter je. Het is een ander verhaal als je je haar op je 20ste verliest. Je hebt dan immers nog vele jaren voor je liggen waarin je wel naar de kroeg moet om vrouwen te versieren. Vooral tussen je 20ste en 30ste ben je actief op dit vlak, maar ook na hun 30ste zijn veel mannen nog heel actief bezig op de zogenaamde ‘vleesmarkt’. Vooral door datingsites en apps als Tinder zijn veel mannen actiever dan ooit. Maar dat betekent ook dat oppervlakkig contact steeds populairder is, maar juist voor dat soort contact heb je wel je haar nodig. Het gaat immers niet om het innerlijk, maar juist om het uiterlijk. Een eerste indruk is dan ook belangrijk en de meeste vrouwen zijn nu eenmaal niet echt gecharmeerd van een kalende of kale man. Dus als je te maken hebt met haarverlies, dan kun je een haartransplantatie in Turkije overwegen. Dankzij de moderne technieken hoeft haarverlies niet onomkeerbaar te zijn. Via een haartransplantatie in Turkije kun je je haarlijn herstellen en kun je ervoor zorgen dat je weer een volle bos haar op je hoofd krijgt. Dus dit is goed nieuws voor alle mannen die te maken hebben met haarverlies. Dit betreft dan ook vooral de mannen tussen de 20 en 40/50 jaar. Maar ook als je ouder bent, kun je natuurlijk prima gebruik maken van een haartransplantatie in Turkije. Uiteindelijk gaat het om het gevoel dat jij hebt over jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. En als jouw kalende hoofd een negatief gevoel bij jou doet rijzen, dan is een haartransplantatie in Turkije zeker geen slecht idee. Nu vraag je je wellicht af waarom je juist moet kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Waarom niet in Nederland of een ander land? Het antwoord is heel simpel, want een haartransplantatie in Turkije is gewoonweg de beste optie.

De meeste professionele haartransplantatie in Turkije

Via Esteworld kun je een haartransplantatie in Turkije ondergaan. Esteworld is dé voorloper op het gebied van haartransplantaties. Dus als je wilt dat het goed gebeurt en als je zeker geen risico’s wilt lopen, dan doe je er goed aan om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Los van het feit dat je profiteert van professionaliteit en expertise, is het ook nog eens zo dat je via Esteworld een ware VIP behandeling krijgt. Een haartransplantatie in Turkije is dan ook niet alleen maar een haartransplantatie. Je verblijft in een luxe hotel, je wordt netjes opgehaald van het vliegveld en je geniet tijdens je verblijf van luxe en comfort.  Een haartransplantatie in Turkije is dan ook een kleine vakantie. Daarnaast kun je in Nederland terecht voor de nazorg. Je hoeft dus niet constant terug te keren naar Turkije.

De vele voordelen van Esteworld

Los van het feit dat Esteworld de voorloper is op het gebied van haartransplantaties, profiteer je uiteraard ook van vele andere voordelen zoals:

  • Direct contact met de kliniek (geen tussenpersoon)
  • Nederlandse begeleiding in de kliniek
  • Goedgekeurd door ministerie van volksgezondheid
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn