Baby fabrics

4 december 2017

Posted in Creatief en Decoratief

Maak de babykamer compleet met de kleurrijke baby fabrics van .netfabrics. Het grote voordeel van deze online winkel is dat je ze op je gemak kunt uitzoeken. Voor baby’s is er zoveel keus aan stoffen. Deze moeten dan ook nog gecombineerd worden met de rest van de inrichting van de babykamer. Het is een behoorlijke klus om hierbij de juiste stoffen en prints bij te zoeken. Op de webshop kidsfabrics.net staan uiteenlopende stoffen te koop die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Naast de stoffen zijn ook kussens en dekbedovertrekken verkrijgbaar voor de baby’s. Het is een van de leukste dingen om te doen. Spullen kopen voor de kamer en deze helemaal inrichten naar je eigen smaak. Via de webshop van Kidsfabric is het ideaal om de baby fabrics zelf uit te zoeken en te bestellen. Indien gewenst kunnen deze vermaakt worden en vervolgens gebruikt worden voor de gordijnen, kussens, vouwgordijnen en beddengoed voor de kinderkamer. Kijk dus goed rond op kidsfabrics.net voor de mooiste baby fabrics.

Stijlvolle baby fabrics van de beste kwaliteit

Ook als je nog niet een echte stijl in gedachte hebt voor de babykamer kan je rondkijken tussen de baby fabrics. Deze brengen je zeker weten op nieuwe ideeën. Mede dankzij de overzichtelijke indeling is het mogelijk om op je gemak alles door te nemen. Je kan ook de verschillende afbeeldingen doorrollen, maar dat kan je enigszins gaan duizelen. Alleen wanneer je openstaat voor alle prints, dan is het leuk alle stoffen te bekijken. Je ziet dan de meest leuke prints, reken maar dat je dan niet meer kan kiezen. Bij het zien van de kleine gele eendjes, de bloemetjes, de uiltjes en girafjes raak je overtuigd van de baby fabrics uit het assortiment van Kidsfabrics. Deze zijn in de volgende categorieën ingedeeld:

De categorieën zijn zo allemaal geschikt voor zowel jongens als meisjes. Zelfs voor uniseks is er een aparte pagina ingedeeld. Mocht voor jullie het geslacht van het kindje nog helemaal onbekend zijn, dan zijn deze baby fabrics perfect om de kinderkamer mee in te richten. Mocht je al een bepaald merk in je hoofd hebben, dan kun je ook hierop zoeken en selecteren. Naast de bekende merknamen verkopen ze ook baby fabrics met lieve printjes als stippen, strepen en ontroerende hartjes. De stoffen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren als roze, ivoor, grijs, paars en crème.

Ideale service voor de babykamer

Bestellen van baby fabrics via kidsfabrics.net is zeer eenvoudig en als je er niet uitkomt raadpleeg je gewoon de veelgestelde vragen via het onderstaande menu. Mocht je vragen hebben over het reinigen van de stoffen, dan hebben ze hier ook een onderdeel van. Onder het kopje ‘ophangen en reinigen’ staat beschreven hoe je de babystoffen het beste zo lang mogelijk goed kan houden. Hieronder staat stap voor stap hoe de gordijnen het beste opgehangen kunnen worden. Je leest welke materialen je nodig hebt en hoe deze bevestigd worden. Lees bij de wasvoorschriften hoe je de kleuren van de baby fabrics zo mooi mogelijk houdt. Indien je de bestelling hebt gedaan, ontvang je de stoffen na ongeveer twee dagen thuis. Als je ze laat maken tot gordijnen of kussens, dan duurt het ongeveer 15 werkdagen tot je deze thuis krijgt. Van alles wordt je per mail goed op de hoogte gehouden, zodat je weet waar je aan toe bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn