Een ruimere woonkamer dankzij een serre aanbouw

24 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Denk je eraan om te gaan verhuizen omdat je te weinig ruimte hebt? Wacht nog even met het nemen van een beslissing. Want ik had onlangs eigenlijk voor mezelf al besloten om te gaan verhuizen, totdat ik werd gewezen op de mogelijkheid van een serre aanbouw. Ik had hier zelf eigenlijk nooit echt over nagedacht, maar was heel blij dat ik hierop gewezen werd. Want toen we twee kinderen kregen die steeds ouder werden, merkten we dat onze woonkamer te klein werd. Dat vond ik heel zonde wat ik was ontzettend blij met ons huis. Het ligt op een geweldige plek, we zijn er gewend en alles ligt in de buurt wat we nodig hebben. Het was dus heel fijn om te denken aan een serre aanbouw, hiermee vergroot je echt je leefruimte in de woonkamer. Maar dan moest ik natuurlijk wel weten of een serre aanbouw ook mogelijk zou zijn bij ons huis. Dus ik ben op zoek gegaan naar een goed bedrijf dat ons hiermee van dienst zou kunnen zijn.

Serre aanbouw van topkwaliteit: ga naar Ter Huurne

Ik was op zoek naar een bedrijf voor een serre aanbouw. Ik wilde de best mogelijke kwaliteit, voor een aantrekkelijk prijsje. Je moet er niet aan denken dat je geen goede kwaliteit krijgt en dat je bijvoorbeeld last krijgt van problemen zoals lekkage. Of dat het er niet zo mooi uitziet als dat ze hadden beloofd. Op een gegeven moment kwam ik terecht op de site terhuurnebv.nl. Ik had hier veel goede verhalen over gehoord. Bovendien had ik zelf een serre aanbouw van dit bedrijf in het echt gezien, bij een goede vriendin die ze hiervoor had ingeschakeld. Deze zag er top uit, dus ik was zeker bereid om contact met ze op te nemen. Maar dan moesten we wel weten wat we wilden, dus we zijn naar de showroom gegaan om te kijken wat er allemaal kan. Dat was echt een openbaring. Ik zag zo veel moois, en dan zie je ook gelijk de kwaliteit die ze leveren. Daar werden we zeker vrolijk van. Zeker omdat er ook vakkundige medewerkers waren die ons advies konden geven. Dat was heel fijn. Je kunt hier dus niet alleen rekenen op goede kwaliteit, maar ook op een zeer goede service en ook dat is heel belangrijk.

Maak je eigen woning nog mooier dankzij Ter Huurne

Ter Huurne doet veel zelf:

  • Ontwerpen
  • Produceren
  • Monteren

Hierdoor hebben ze alles zelf in de hand en kunnen ze ook lagere prijzen vragen aan klanten dan veel concurrenten. Op een gegeven moment wisten we wat we wilden en hebben we Ter Huurne gebeld om de serre aanbouw door deze professionals te laten maken. Ze nemen alles heel serieus en verzorgen het project tot in de puntjes. Ze gingen snel te werk en inmiddels hebben wij een serre aanbouw waar we ongelooflijk blij mee zijn. Het is zo prettig om meer ruimte en licht te hebben, we zijn er helemaal blij mee. Het zorgt echt voor meer wooncomfort in het dagelijks leven, onze kindjes kunnen nu vrij rondrennen en spelen. Ook op verjaardagen is het een hele verademing, hebben we meer ruimte voor de gasten. En het staat ook echt heel mooi, het is een investering die het meer dan waard is gebleken. Dat is heel fijn, als je je goed voelt in je huis is dat ontzettend waardevol. Bij Ter Huurne zijn ze heel flexibel, ze kunnen van alles voor je regelen. Dus maak een afspraak, vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan word je nog gelukkiger in je eigen huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn