Die stressklachten, daar moet u absoluut van af zien te komen!

24 juli 2018

Posted in Mens en gezondheid

“Een burn-out is vreselijk. In deze tijden krijgt men al op een steeds jongere leeftijd te maken met een burn-out. U raakt overspannen van de dagelijkse druk op het werk of tijdens de studie en die overmaat aan prikkels, druk, irritaties en andere negatieve zaken zorgen ervoor dat u in een negatieve spiraal terecht komt. En al die stressklachten die daarbij gepaard zijn zullen ervoor zorgen dat u helemaal lamgeslagen op de bank komt te liggen. De huisarts stelt voor om maar even een maand of twee thuis te blijven. Maar wat nu? Want rust zal niet afdoende zeker, zelfs als u 60 dagen thuis blijft. Tegen de tijd dat u weer naar uw werk moet zullen de stressklachten, die zowel mentaal als lichamelijk ontstaan, weer de kop opsteken. Met als resultaat dat uw burn-out in volle hevigheid terugkomt, met misschien zelfs wel een depressie op de loer. Het is de hoogste rijd om tijdens uw afwezigheid van werk toch in actie te komen. Zorg er actief en, als het even kan, preventief voor dat u geen last krijgt van stressklachten. En als u er toch al onder lijdt dan doet u er aldus goed aan om een nieuwe manier van leven te vinden. En dat is waar de online trainingen en support als geroepen komt. Bij wie u dan moet zijn? Bij burnoutsupport.nl natuurlijk!

Dankzij onze hulp komt u snel van uw stressklachten af

Het prettige aan het internet is misschien nog wel dat wij u altijd kunnen helpen, zelfs als u als Nederlander aan de andere kant van de wereld kampt met stressklachten. Want we bieden u een relatief goedkope maar uiterst doeltreffende module aan waarmee u direct aan het werk kunt gaan. Maar neem vooral de tijd om de stof op te nemen. We willen natuurlijk niet dat u zichzelf in het zweet werkt. Het is immers de bedoeling dat u van uw stressklachten afkomt en dat betekent dat u zich niet moet overhaasten. In principe bestaat uw herstel uit drie simpele stappen die, als we daar dieper op ingaan, helemaal niet zo eenvoudig zijn:

  • Erken uw probleem,
  • Vindt de juiste hulp,
  • En volg uw hart.

Hopelijk bent u zover om daadwerkelijk te kunnen erkennen dat u met stressklachten kampt en dat u wellicht met een burn-out zit opgescheept. Natuurlijk hopen wij tevens dat u bij ons aanklopt voor hulp. Die hulp is zeker niet alleen maar een vorm van zelfstudie. Onze coach staat namelijk voor u klaar om zowel persoonlijk af te spreken, of telefonisch contact te onderhouden en u mag haar zelfs te allen tijde via de mail en Skype contacteren. Ze trekt u graag uit diepe dalen om u naar het pad naar de top te brengen. De module bestaat uit een complete training van maar liefst 20 videolessen. Volgt u iedere dag een lesje, dan bent u na een week of 3 à 4 hopelijk van uw meest problematische stressklachten af!

Volg een online module en u merkt al snel resultaat

Het is niet zo vreemd dat u ook in de toekomst weleens last zult hebben van stressklachten. Het kan ook positief zijn in de zin dat het u waarschuwt om bepaalde zaken te vermijden of om meer op uw hoede te zijn. Maar het mag nooit een eigen leven gaan lijden want het is dan een allesverwoestend kwaad. Kijk eens op Facebook voor meer informatie of neem direct persoonlijk contact op met Petra Jacobi door haar te bellen of te mailen. Dan kunt u spoedig beginnen met uw training!”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn