4 voordelen van led dimmers

19 oktober 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

De oude vertrouwde gloeilamp is inmiddels vrijwel volledig uit het straatbeeld verdwenen. Ook in veel huishoudens heeft de led lamp zijn intrede gedaan. De afgelopen jaren is volop gewerkt aan de led technologie, waardoor het nu ook mogelijk is om deze lampen op commando te dimmen. Dat heeft een aantal interessante voordelen. In dit artikel lees je er vijf:

  • Energiebesparing
  • Sfeer in eigen hand
  • Traploos
  • Lange levensduur

In de eerste plaats zorgen led dimmers ervoor dat je energierekening lager uitvalt. Een led lamp is natuurlijk al ontzettend zuinig, maar door de intensiteit overdag wat bij te stellen kun je nog meer besparen. Veel mensen hebben hun lampen overdag aan, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Met led dimmers pas je het licht zo aan dat je comfortabel kunt werken, lezen, of ontspannen, zonder dat je daarbij te veel energie verbruikt. Een tweede voordeel is dat je de sfeer helemaal in eigen hand hebt. Een lamp die niet dimbaar is, brandt altijd met dezelfde intensiteit. Soms is dat prettig, maar dat is lang niet altijd het geval. Het komt veel vaker voor dat je eigenlijk zou willen dat de lamp net wat minder fel zou schijnen, bijvoorbeeld als je gezellig een filmpje aan het kijken bent. Met dimmers bepaal je de sfeer helemaal zelf, door de lichtsterkte aan te passen aan de activiteit. Ben je op zoek naar led dimmers van hoge kwaliteit? Surf dan eens naar ledinbouwspotsleds.nl. Op deze site vind je het beste aanbod led lampen en dimmers, voor de scherpste prijzen. Met de handige filters vind je in een handomdraai de producten die je zoekt. Je filteren op prijs en wattage, maar bijvoorbeeld ook op de ruimte waar je de lampen wilt gaan gebruiken. Zo kies je altijd een lamp die geschikt is voor de toepassing!

Led dimmers: traploos en duurzaam

Oudere led lampen wilden nog wel eens knipperen als de intensiteit werd aangepast. Dat is natuurlijk niet erg prettig. Ook was de overgang naar een hogere of lagere lichtsterkte voor veel mensen duidelijk waarneembaar. Deze technieken zijn inmiddels verbeterd en met led dimmers is het nu mogelijk om moderne led lampen traploos te dimmen. Dat betekent dat het licht heel vloeiend aan kracht toe- of afneemt. Je zult dus ‘schokjes’ meer zien. Tot slot zijn nieuwe led dimmers ontzettend duurzaam. De kwaliteit van het materiaal is de afgelopen jaren flink verbeterd, waardoor de levensduur enorm is toegenomen. Je kunt tegenwoordig jaren vooruit met één dimmer! Heb je vragen over een specifieke lamp of het aansluitmateriaal? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag bij het installeren van de lamp, of bij het uitzoeken van het geschikte schakelmateriaal. Ook kunnen zij je meer vertellen over de specificaties van een bepaald product. Zo weet je zeker dat je altijd een goede aankoop doet! De klantenservice is iedere werkdag van 8:00 tot 20:00 bereikbaar. Bestel je voor 21:00? Dan zijn je led dimmers vaak de volgende dag al in huis!     

Dertig dagen uitproberen

Heb je nog nooit eerder dimbare lampen gehad en ben je nieuwsgierig? Geen enkel probleem! Alle producten mag je namelijk 30 dagen vrijblijvend uitproberen. Daar komt bij dat bestellingen in Nederland en België gratis worden verzonden. Niets staat je dus in de weg om gewoon eens te kijken wat je ervan vindt! Ben je na die eerste maand toch niet tevreden? Dan stuur je de led dimmers gewoon terug. Als klap op de vuurpijl zit op alle producten zit maar liefst drie jaar garantie. De kwaliteit is dus gegarandeerd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn