Wilt u een fijn bedrijfsuitje in Amsterdam beleven?

10 mei 2021

Posted in Vakantie en Recreatie

Eindelijk heeft mijn baas van het bedrijf waar ik werkzaam ben me toevertrouwd dat ik het bedrijfsuitje mag gaan regelen met een collega. Er waren een aantal eisen waar we aan moesten voldoen. Namelijk redelijk centraal in Nederland, waar je als gehele groep binnen kan en dus niet kleine groepjes. Dan begint de zoektocht naar bedrijfsuitjes. Al gauw gingen we bedrijfsuitje Amsterdam intikken, geen idee waarom, maar dat ging opeens. We kregen wat gekke suggesties die we maar weg geklikt hebben. Dat leek ons meer een uitje voor vriendinnen dan voor collega’s. Als je dus een bedrijfsuitje in Amsterdam wilt gaan googlen kom je dus op hele andere soorten uitjes. Maar we wilden voor ons bedrijfsuitje in Amsterdam toch echt met de hele bubs naartoe van jong tot oud. We hebben dan ook de website amsterdamtour.nl aangeklikt en vonden hier een behoorlijk rits aan diversiteit aan dagjes weg. Ook wilden we graag combineren met ook een lekker diner of een lekkere lunch. Al snel hebben we even kort de collega’s een beetje gevraagd of ze het zagen zitten, een bedrijfsuitje naar Amsterdam. Op een collega na was iedereen enthousiast. En zo keken we naar de verdere mogelijkheden voor een bedrijfsuitje naar Amsterdam. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een escape diner, we wisten niet eens dat dat bestond, en een stadsspel genaamd “wie is de rat” ik heb erg veel zin in ons bedrijfsuitje naar Amsterdam en mijn collega ook. Voor de rest van ons bedrijf is het een geheim wat we gaan doen en waar, maar stiekem heb ik er echt al heel veel zin in. Ik zou iedereen willen aanraden om ook eens te gaan zoeken naar bedrijfsuitje Amsterdam, en je de website eens lekker gaat doornemen voor allerlei activiteiten en dergelijke het is echt de moeite waard en je komt op leuke ideetjes.

Wilt u een fijn bedrijfsuitje in Amsterdam beleven?

Wij boekten een prachtig bedrijfsuitje in Amsterdam

We wilden een leuk bedrijfsuitje, omdat ik het gelukkig samen met mijn baas van overtuigd ben dat collega’s samen komen als je wat anders samen doet dan de dagelijkse werkzaamheden. Het is fijn om je collega eens echt te spreken behalve het hoe is het weertje vandaag geneuzel en elkaar op een ander terrein te ontmoeten. De meeste collega’s zwaai ik om 17.00 uit en ben ik weer weg, en zie ze de volgende dag pas weer.

Wij kijken uit naar een mooie dag

Ik ben zeer tevreden over de makkelijke manier van communiceren met de mensen van amsterdamtour.nl en de manier waarop je je dagje uit kunt boeken. Ik zal dan ook zeker laten weten hoe ons uitje is geweest. Door corona hebben we ons bedrijfsuitje naar Amsterdam geboekt in september. Hopende dat we dan weinig tot geen last meer zullen hebben van het corona gebeuren. Kortom:

  • Wil je een leuk dagje uit dan bied de website een mooie variatie aan activiteiten
  • Leuk personeel die je goed kunnen helpen bij vragen
  • Erg mooie en betaalbare prijzen voor een leuk dagje uit

Kijk maar eens op hun website en oordeel zelf. Hier worden tal van mooie uitjes aangeboden die allemaal, stuk voor stuk de moeite waard zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn