Wc bril best belangrijk

6 februari 2018

Posted in Woning en Tuin

Deto Seats | Dé webshop voor de wc bril/ toiletbril die u zoekt!

Dat het hebben van een wc bril op de toiletpot belangrijk is, dat zal eigenlijk wel voor zich spreken. Niemand wil immers graag op het koude porselein van de pot plaatsnemen, dat voelt niet bepaald prettig aan de billen aan. Bovendien zijn de raden van de toiletpot ook erg smal, waardoor je daar niet echt gemakkelijk op kunt zitten. Een wc bril is dus echt noodzakelijk. Maar maakt het nu uit hoe deze er uit ziet? Je zou kunnen zeggen van niet, aangezien je immers maar een zeer beperkt deel van je dag in dit kleine kamertje doorbrengt. Daar komt dan ook nog eens bij dat je op de toiletbril zit en dan dus ook nog niet eens ziet hoe deze eruit ziet. Maar iedere keer dat je naar binnen loopt, zie je dit natuurlijk wel en dan is het wel prettig als het er mooi uitziet, als het interieur van dit kamertje, hoe klein ook, in alle facetten bij jou past. Want je wilt je er immers wel volledig op je gemak voelen. Aandacht besteden aan het uitkiezen van de wc bril is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Verschillende soorten wc bril

Nu is het zo dat er veel verschillende varianten zijn op het gebied van de wc bril. Wat vorm betreft zullen ze niet veel van elkaar verschillen, ze moeten immers gewoon op de pot passen en kunnen daardoor niet erg in afmeting en vorm verschillen van elkaar. Maar ze kunnen wel op andere vlakken van elkaar afwijken, namelijk:

  • materiaal waarvan ze gemaakt zijn
  • kleur waarin ze uitgevoerd zijn
  • het dessin dat ze hebben

De meeste mensen zijn geneigd om voor hun wc bril te kiezen voor een eenvoudig wit exemplaar dat van kunststof is. Dit is gemakkelijk schoon te maken en je ziet het meteen als het vies is geworden. Een andere populaire optie is de houten variant, die ook een houtkleur heeft. Maar er zijn natuurlijk nog zo veel meer mogelijkheden op dit gebied tegenwoordig. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren en ook uit heel veel verschillende dessins. Zo kun je de wc bril wat stijl en kleur betreft helemaal aan laten sluiten bij de rest van het interieur van je toilet. Of je kiest er juist voor om deze volkomen af te laten wijken, waardoor het echt een blikvanger wordt in dit kleine kamertje.

Veel keus bij Deto Seats

Als je een wc bril wilt gaan kopen, dan zul je waarschijnlijk geneigd zijn om hiervoor naar een bouwmarkt te gaan of naar een zaak op het gebied van sanitair. Maar als je daar bent, dan zul je al snel moeten constateren dat de keus op het gebied van toiletbrillen daar zeer beperkt is. Voor een afwijkende kleur of een bijzonder dessin hoef je daar zeker niet naar toe te gaan. Je zult dat daar zeker niet vinden. Zoek jij een wc bril die bijzonder is, die niet iedereen al in huis heeft? Dan moet je absoluut een kijkje nemen in de webshop van Deto Seats. Zij bieden namelijk een heel ruime collectie op dit gebied. Je vindt daar bijvoorbeeld exemplaren met de afbeelding van een Boeddha erop of een bulldog. Maar ook bijvoorbeeld met een roos, kat of schelpen er op afgebeeld. En dit is slechts een selectie van de opties, zij bieden namelijk heel veel verschillende dessins aan. Hierdoor is de kans zeer groot dat je bij hen een kunt vinden die helemaal bij jouw smaak past. Zoek jij een wc bril die net even anders is dan anders? Dan zit je bij Deto Seats dus helemaal goed! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn