Wat zijn de mooiste voetbalshirts?

23 mei 2021

Posted in Vrije tijd en Hobby

Wat de mooiste voetbalshirts zijn, dat is natuurlijk een onmogelijke vraag om te beantwoorden. Want voor de meeste mensen zal gelden dat het shirt dat zij het mooist vinden, het shirt van hun favoriete elftal is. Een objectief antwoord is daarom ook lastig te geven. Wil je voetbalshirts kopen, dan is het wel belangrijk om op te letten of je een origineel shirt kiest of een fanshirt. Daar zit namelijk nogal wat verschil tussen. Wat echter zeker is, is dat een shirt van het favoriete team voor een voetballiefhebber altijd een leuke aankoop is!

Originele voetbalshirts of fanshirts?

Er zijn heel veel verschillende winkels waar je terecht kunt voor het kopen van voetbaltenues die precies lijken op die van verschillende professionele elftallen. Als je rond gaat kijken, dan zul je zien dat de prijzen flink kunnen verschillen. Dat heeft te maken met het feit dat sommige winkels originele voetbalshirts verkopen, terwijl andere alleen fanshirts aanbieden. Wat is nu het verschil? Fanshirts verschillen van de originele exemplaren wat betreft:

  • het merklogo
  • het clublogo
  • de kwaliteit van het materiaal

Fanshirts zijn over het algemeen gemaakt van een dunne soort polyester, waardoor de kwaliteit minder hoog is. Ze zullen wat sneller slijten en er snel minder mooi uit gaan zien. Het merklogo ontbreekt bij deze shirts en het clublogo is wel aanwezig, maar is wat aangepast. Originele voetbalshirts hebben dus een hogere kwaliteit, het echte clublogo en het merklogo. Dat zijn dus belangrijke verschillen! Tegelijkertijd zijn het verschillen die lang niet iedereen op zullen vallen. Het is dus ook niet per definitie slechter om voor een fanshirt te kiezen, je kunt op die manier wel veel geld besparen. Helemaal als je een shirt koopt voor een kind dat nog flink in de groei is, kan dit een goede optie zijn. Als je voetbalshirts aan wilt gaan schaffen, is het dus de moeite waard om na te denken of dit originele moeten zijn of dat fanshirts ook goed genoeg zijn.

Keus bij voetbalshirtskoning

Wat voor soort voetbalshirts jij ook kiest, bij voetbalshirtskoning kun je het altijd kopen. Zij hebben op hun website overal duidelijk vermeld staan of het om een origineel ontwerp gaat of dat het om een fanshirt gaat. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en je kunt zien wat het verschil in prijs is! Je vindt bij voetbalshirtskoning voetbalproducten van alle grote profclubs, zowel uit Nederland als uit het buitenland. En daarnaast kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld een nederlands elftal shirt. Je kunt bij hen bovendien kiezen voor bedrukte en onbedrukte voetbalshirts. De onbedrukte exemplaren kun je bij voetbalshirtskoning ook laten bedrukken, met bijvoorbeeld de eigen naam of de naam en rugnummer van een favoriete speler. Dat maakt het shirt nog weer een stuk persoonlijker! Zoek jij iets anders dan een shirt? Je kunt bij deze zaak ook terecht voor diverse andere producten voor voetbalfans, zoals broodtrommels, bidons, etuis en dekbedovertrekken met het logo van voetbalclubs. Zo kun je er altijd wel iets leuks vinden! Voor voetbalshirts en andere voetbal gerelateerde producten ga je dus naar voetbalshirtskoning!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn