Wat is jouw favoriete yankee candle?

24 mei 2021

Posted in Creatief en Decoratief

Yankee candle is inmiddels een grote producent van geurkaarsen, maar ooit is het als heel klein bedrijfje begonnen. In 1969 maakte de toen 16-jarige Mike Kittredge zelf een geurkaars voor zijn moeder. De buurvrouw was daar echter zo enthousiast over, dat zij er ook eentje wilde kopen. En zo is yankee candle ontstaan. Inmiddels is het een marktleider op het gebied van geurkaarsen, wereldwijd worden de producten verkocht. Dat het merk zo groot is geworden, heeft te maken met de hoogwaardige ingrediƫnten die er gebruikt worden en de uitstekende geurbeleving. Wie eens een geurkaars van hen heeft gekocht, kiest niet weer voor een ander merk!

Yankee candle biedt veel keus

De hoogwaardige kwaliteit van de producten is natuurlijk een belangrijke reden dat yankee candle zo populair is. Als het product niet goed is, zullen mensen immers al snel overstappen naar een van de andere merken die deze kaarsen maken. Maar naast de hoge kwaliteit speelt er nog iets mee en dat is het feit dat ze heel veel keus bieden en dat eigenlijk op alle vlakken. Zo maken ze kaarsen in heel veel verschillende geuren. Geur is voor een mens erg belangrijk, het kan je opbeuren of ontspannen, het kan een gevoel van huiselijkheid geven en andere geuren zorgen voor een gevoel van frisheid. Bij yankee candle hebben ze in alle geurgroepen heel veel verschillende varianten samengesteld. Hierdoor kun je bij hen altijd een geurkaars vinden die bij jou het juiste gevoel oproept en die jij daardoor graag in je woonkamer, badkamer of slaapkamer wilt hebben staan. Maar dat is niet het enige vlak waarop ze veel keus bieden. Ze bieden hun geurproducten namelijk ook aan in verschillende soorten producten. Je kunt bij yankee candle terecht voor geurkaarsen in pot, maar ook voor votiefkaarsen, theelichtjes, scenterpieces en wax melts. Hierdoor is er altijd een geschikt product bij hen te vinden!

Vind het ideale product

Naast ruime keus in geuren en producten, bieden ze bij yankee candle wat betreft de geurkaarsen in pot ook nog verschillende maten. Je kunt kiezen uit:

  • small jar
  • medium jar
  • large jar

Welke maat is voor jou nu de juiste keus? Het is van belang om dit af te stemmen op de ruimte waar je het product gaat gebruiken. Een large jar is bijvoorbeeld heel geschikt voor een grote woonkamer. Zou je daar een small jar gebruiken, dan zou dit te weinig effect sorteren. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat hoe groter de kaars, hoe langer je deze kunt branden. Een yankee candle small jar heeft ongeveer 40 branduren, terwijl je van een large jar 150 uur plezier kunt hebben. Als je een geurproduct van dit merk wilt kopen, denk je dus na over welke geur jou het meest aanspreekt, wat voor soort product jij het handigst vindt en, in het geval van een geurkaars in pot, welk formaat de beste optie is. Heb jij dit bepaald, dan kun je bij Home Fragrance Webshop jouw aankoop doen. Zij bieden namelijk maar liefst 150 verschillende geuren van yankee candle, waardoor ook jouw favoriet hier zeker te vinden is!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn