Waarom online bloemen versturen?

5 maart 2019

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Waarom zou je online bloemen versturen als je ook naar de plaatselijke bloemist kunt gaan om het perfecte bosje uit te zoeken? Nou, het spreekt voor zich dat die plaatselijke bloemist alleen bloemen kan bezorgen binnen een straal van een aantal kilometers van jouw woonplaats af, en als je bezorgadres ook maar een beetje daarbuiten ligt het een duur grapje wordt om ze op en neer te laten rijden. Bij Frederique’s Choice (nl.frederiqueschoice.com) kun je alle bossen bloemen versturen binnen heel Nederland en zelfs naar enkele landen daaromheen zoals Duitsland en België. Dat had je niet gedacht van een online bloemenservice he? Frederique’s Choice vindt het heel belangrijk dat je ook bloemen kunt versturen naar je kennissen die net buiten Nederland wonen en biedt daarom hun service ook in die andere landen aan. Bovendien leveren ze ook in het buitenland binnen 48 uur de bloemen af, er zijn er maar weinig die dat beloven! Naast de mogelijke bezorging van bloemen in het buitenland heeft Frederique’s Choice nog zoveel meer voordelen voor de klant, zoals:
  • Ze bieden niet alleen bloemen, maar ook accessoires.\
  • Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen aan het boeket.
  • Je kunt ver van tevoren je bos bestellen en inplannen, handig voor wie niks wil vergeten!
  • Je kunt de bloemen op elk gewenst adres en elk gewenst moment laten bezorgen.
  • Ze garanderen te alle tijden kwalitatief goede bloemen te leveren.
Zoals je ziet redenen te over om online je bloemen te versturen via de webshop van Frederique’s Choice.

Brievenbus bloemen versturen

Wat echt een super toffe service is van Frederique’s Choice is dat je er ook brievenbusbloemen kunt bestellen en laten versturen. Waarschijnlijk denk je nu ‘huh, wat zijn brievenbusbloemen?’ Heel begrijpelijk. Brievenbusdoosjes mogen tot 3,5 cm dik zijn, en veel bloemen passen daar gewoon in. Ze worden dan met zorg verdeeld over het doosje, in slaap gebracht zodat ze vers blijven (blijkbaar kan dat…) en vervolgens kun je de bloemen laten versturen met lage verzendkosten omdat ze door de brievenbus passen. De ontvanger hoeft ze dan alleen nog zelf in een bosje te schikken en in de vaas te zetten. Bovendien kun je op deze manier niet alleen bloemen versturen, maar ook leuke pakketjes met zaden en een leuke boodschap. Dat is nog eens een origineel cadeautje via de post!

Online planten bestellen

Als je geen bloemen wil versturen maar juist op zoek bent naar mooie planten, voor jezelf of als cadeau, dan kun je ook in de webshop van Frederique’s Choice terecht. Ze verkopen namelijk naast dat ze bloemen versturen ook een mooie selectie planten, die je net als de bosjes bloemen kunt bestellen en laten bezorgen. Je kunt ze zowel naar je eigen adres laten sturen als naar het adres van iemand die je ze cadeau wilt doen. De planten worden geleverd in een pot en dus kan jij of diegene die ze ontvangt ze direct neerzetten. Dus of je nu graag online bloemen wil verzenden of planten bestellen, in de webshop van Frederique’s Choice kun je voor allebei terecht!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn