Vind de juiste makelaars door eerst makelaars te vergelijken

3 april 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zodra je een huis wilt kopen of verkopen, dan is het in veel gevallen prettig om daar een makelaar voor in te schakelen. Maar op dat moment ontstaat er direct een probleem, want hoe weet je voor welke makelaar je moet kiezen? Makelaars zijn er immers genoeg en het voelt dan ook snel alsof je op zoek bent naar een speld in een hooiberg. Dat betekent dus niet dat het moeilijk is om een makelaar te vinden, maar het is wel lastig om de beste makelaar te vinden. Ieder kantoor zal claimen jou het beste te kunnen helpen bij het zoeken naar een huis of het verkopen van je woning. Maar verschillende makelaars leveren verschillende diensten tegen uiteenlopende tarieven. Het is vervolgens aan jou om een keuze te maken uit al deze verschillende makelaars. Je hebt dan wellicht ook snel de neiging om maar gewoon te kiezen voor het meest dichtstbijzijnde kantoor. Dan ben je er immers maar klaar mee en kun je starten met je zoektocht. Je hebt immers geen tijd om al die verschillende makelaars te vergelijken. Maar het is goed om te weten dat je dat vergelijken in principe niet zelf hoeft te doen. Via de site van vergelijk kun je van alles met elkaar vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Internet
  • Sim Only
  • Telefonie 
  • Verzekeringen

Het is dus ook mogelijk om via deze site makelaars te vergelijken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is even je persoonlijke gegevens invullen en de reden waarom je een makelaar nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar een professional om je te helpen bij het verkopen van je woning, maar het kan ook zijn dat je juist een woning wilt kopen. Tevens kan het zo zijn dat je makelaars wilt vergelijken, omdat je een professional nodig hebt om je woning te taxeren. Als je dit allemaal hebt ingevuld heb je nog de mogelijkheid om je eigen persoonlijke wensen toe te voegen via een blanco tekstveld. Tot slot geef je aan in welke stad of gemeente jij een makelaar nodig hebt. Vervolgens gaat vergelijk.com met de opgegeven informatie voor jou offertes opvragen bij verschillende makelaarskantoren bij jou in de buurt. 

Kost het geld om makelaars te vergelijken?

Het is best mogelijk dat je moet betalen wanneer je opdracht geeft om makelaars te vergelijken, maar dat is zeker niet aan de orde bij vergelijk.com. Makelaars vergelijken is helemaal gratis en je krijgt de offertes vervolgens geheel vrijblijvend in je mailbox. Je zit dan ook nergens aan vast als je ervoor kiest om makelaars te vergelijken via vergelijk.com.

Bespaar op de kosten dankzij vergelijk.com

Door gebruik te maken van deze website en zo makelaars te vergelijken kun je tot wel 40% op de makelaarskosten besparen. Zodra makelaars immers in de gaten hebben dat er offertes worden opgevraagd zodat deze met andere offertes vergeleken kunnen worden, dan gaat de prijs direct omlaag. Men wil jou immers als klant binnenhalen en daarom zullen de kantoren allemaal hun diensten aanbieden tegen de laagst mogelijke tarieven. Alleen daarom al doe je er goed aan om makelaars te vergelijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn