Veelzijdig aanbod voor poppentheater

3 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u op zoek naar een poppentheater voor een aankomend evenement of gewoon voor bij u thuis? Neem eens een kijkje op W-e-g.nl. Op deze website vindt u een zeer veelzijdig aanbod van poppenkasten. Voor iedere gelegenheid en smaak is er een geschikte optie. Voor een poppentheater op locatie heeft u bij ons keuze uit drie verschillende poppenkasten:

  • Het Fluwelen Poppentheater: ideaal voor een locatie binnen, met bijzonder stijlvolle fluwelen gordijnen
  • Wonderland’s Wonderkast: een extra bijzonder ontwerp met illustraties in de stijl van Anton Pieck. Deze optie spreekt extra tot de verbeelding met de prachtige illustraties als decoratie
  • Het Kleine Poppentheater: een meer gangbare optie is het kleine poppenhuis, geschikt voor iedere locatie en gelegenheid

Welke optie u ook kiest, de kinderen zullen de voorstelling hoe dan ook geweldig vinden. Uiteindelijk is er weinig nodig voor kinderen, zolang ze maar verrast worden en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Met een poppentheater van Wonderland Entertainment Groep zit je daardoor altijd goed. Alleen met een kast en een aantal poppen kan er een bijzondere show neergezet worden. De kinderen zullen genieten van begin tot eind en ze zullen de dag niet snel weer vergeten.

Eenvoudig een poppentheater boeken

Bent u enthousiast geworden over het aanbod van Wonderland Entertainment Groep en hebt u interesse in een van de producten? U kunt uw favoriete poppentheater erg gemakkelijk bij ons boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden om een boeking te doen. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Regelt u zaken graag zo snel mogelijk en vindt u persoonlijk en direct contact altijd het prettigst? Kies dan voor contact opnemen via ons telefoonnummer. Op onze website vindt u op meerdere plekken het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken. Hebt u niet zo veel haast, kunt u momenteel niet bellen of wilt u om een andere reden liever niet de telefoon gebruiken? Ook dat is geen probleem. Stuur ons gerust een mailtje om een boeking te plaatsen voor uw gewenste poppentheater. U kunt geheel op uw gemak uw bericht sturen en eventuele vragen stellen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een reactie te geven op uw mail. Wilt u eerst wat meer weten over ons en onze producten? Via de website kunt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen zodat u weet wat voor kosten u kunt verwachten. Ook voor andere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

De mooiste theatervoorstellingen met poppenkast

Voor ieder evenement voor en met kinderen is een poppentheater een zeer geschikte optie. Theatervoorstellingen slagen er keer op keer weer in om kinderen te vermaken. De kleine toneelstukjes met poppen zijn eenvoudig te organiseren, maar zijn bijzonder vermakelijk voor kinderen van alle leeftijden. Het mooie aan een poppentheater is bovendien de interactie die plaatsvindt met degenen die de show opvoeren en de kinderen als toeschouwers. Doordat kinderen zo een levendige fantasie hebben, kunnen ze helemaal opgaan in de voorstelling en zullen ze de tijd van hun leven hebben. Met iedere poppentheatervoorstelling kan er weer een nieuw verhaal bedacht worden. Om deze reden is deze vorm van entertainment ook tijdloos en bijzonder veelzijdig. U kunt werkelijk alle kanten op met de voorstellingen. Bij Wonderland Entertainment Groep weten we dit als geen ander en we blijven dan ook met nieuwe ideeën komen. We helpen u ook graag met het vinden van inspiratie zodat u zoveel mogelijk plezier kunt beleven van de poppenkast. Neem gerust contact met ons op voor advies of als u vragen hebt. We staan graag voor u klaar om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met poppentheater.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn