Tijdelijk een tuinafval container huren

13 januari 2019

Posted in Auto's en Motoren

Sinds een paar jaar wonen mijn vrouw, onze kinderen en ik in het huis waar we nu wonen. We verhuisden naar een mooi groot huis net buiten het stadje waar we al woonden. Mijn vrouw en ik komen uit deze stad en wilden hier niet weg. We wilden echter wel een huis met een grote tuin en we wisten dat het moeilijk zou zijn om een geschikt huis te vinden. Er waren weinig huizen te koop met een grote tuin. Veel huizen die een grote tuin hebben zijn erg duur en daar konden we geen hypotheek voor krijgen. Uiteindelijk vonden we een mooi huis met een grote tuin dat we konden kopen, maar het was net buiten de stad en we moesten een aantal dingen verbouwen. We besloten uiteindelijk om het te doen, omdat het een erg mooi huis is. De tuin is erg groot, maar was destijds slecht onderhouden. We besloten om eerst de nodige verbouwingen te laten doen en de tuin nog niet aan te pakken. We zijn nu 3 jaar verder en hebben de afgelopen maanden de tuin aangepakt. Mijn ouders hadden vroeger ook een grote tuin waar ik graag in bezig was, ik wilde graag ook onze eigen tuin aanpassen. Ik wist dat het veel werk zou zijn en dat we veel tuinafval zouden hebben. We hebben een groene bak van de gemeente, maar het was beter om een tuinafval container te huren. Tijdens het verbouwen van de tuin zouden wij tijdelijk veel afval hebben en dat zou niet passen in een groene bak. Een tuinafval container huren zou de beste oplossing zijn voor het afvalprobleem. Ik dacht dat ik twee maanden bezig zou zijn met de tuin en wilde daarom voor twee maanden een tuinafval container huren.  

Via Olde Kalter een tuinafval container huren

Van te voren had ik met de gemeente gebeld, om te vragen of ze de container zouden legen als ik er eentje zou huren. In onze gemeente hebben we een groene bak en ik wist niet of ze ook containers konden legen. Gelukkig gaven ze aan dat ze dit ook konden doen, ik moest alleen van te voren aangeven voor welke weken ze de container moesten legen. Hierna zocht ik naar een bedrijf waar je een tuinafval container kan huren. Er waren niet veel bedrijven in de regio die dit aanboden, maar ik vond er een aantal. Bij deze bedrijven wilde ik de prijzen voor het verhuur vergelijken en zie welke formaat containers ik kon huren. Ik koos er uiteindelijk voor om een tuinafval container te huren bij Olde Kalter. Bij dit bedrijf had ik de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende formaten containers en het was niet duur. Ik had dit bedrijf gevonden via hun website https://www.oldekalter-hgl.nl/tuinafval-container/. Ik vertelde over mijn project en dat ik een container wilde huren voor twee maanden. Ze konden mij goed advies geven over welke tuinafval container het beste voor mij zou zijn en ik koos voor deze container.

Een goede keuze

Het bedrijf Olde Kalter bracht de tuinafval container netjes op de afgesproken dag en haalde de container achteraf weer op. De tuinafval container was voor mij ideaal, want ik kon hier al het tuinafval in kwijt. De container was groot genoeg en de gemeente kon de container legen, hierdoor hoefde ik niet elke keer naar de afvalstortplaats. Ik was erg blij met de tuinafval container van Olde Kalter.

  • Ik kon tijdelijk een container huren
  • Ze hebben veel formaten beschikbaar
  • De huur was niet duur
  • Ze kwamen de container brengen en ophalen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn