Speelautomaat arabian tales

4 augustus 2016

Posted in Kinderen en Speelgoed

fairplayspelletjes - arabian talesDe betoverende speelautomaat arabian tales is online te spelen. Je vindt dit spannende spelletje op de website fairplayspelletjes.nl. Het gaat hier om een video slot vol actie die geheel in het teken staat van het oude Midden-Oosten. Als je bekend bent met de Disney film genaamd Aladdin dan zal je veel onderdelen van arabian tales goed kunnen herkennen. Er zijn onder andere symbolen te vinden van een dolk, boek, vliegend tapijt en een magische lamp. Zoals de meeste online video slots heeft dit spel ook meerdere speciale spelonderdelen. Met de Wild, Scatter en Bonus symbolen kun je de volgende extra spelonderdelen vrijspelen:

  • Wild rollen die tijdens het draaien blijven staan en jou extra winst combinaties opleveren
  • Scatter combinaties die een mooi aantal scatter wins opleveren
  • De “Sesam open u” bonusronde

Dit laatste speciale spelonderdeel kun je ontgrendelen met de geest van de lamp. Als je hiervan 3 of meer symbolen tegelijk draait ga je naar de spannende bonusronde. Op de 5 rollen van arabian tales zullen deze en andere symbolen iedere ronde voorbij komen en naast de extra spelonderdelen kun je ook munten winnen met de 50 winlijnen. Met arabian tales is er dus genoeg te beleven.

Speel arabian tales in jouw eigen veilige speelomgeving

Om de speelautomaat arabian tales en andere spellen op fairplayspelletjes.nl te spelen heb je een spelersaccount nodig. Dit heb je echter letterlijk binnen enkele seconden gemaakt. Het enige wat je nodig hebt is een emailadres en een wachtwoord. Vervolgens krijg je direct een mail om je account te activeren en spelen maar. Als nieuwe speler krijg je 1500 muntjes om direct een spelletje te kunnen spelen. In de zoekbalk heb je arabian tales zo gevonden. Het blijft overigens niet bij deze 1500 muntjes, want er zijn veel manieren om dit bedrag aan te vullen. Zo kun je alleen al muntjes krijgen door jouw profielgegevens aan te vullen. Daarnaast zijn er ook handige instellingen om extra veilig te kunnen spelen. Je kunt bijvoorbeeld andere spelers blokkeren en de beveiligings- en privacy instellingen aanpassen. Op je profiel vind je verder al jouw speelgeschiedenis en je kunt jouw profiel helemaal persoonlijk maken. Heb je vrienden die ook op fairplayspelletjes.nl spelen dan zie je ze in een oogopslag in het overzicht op je profiel. Je kunt zelfs met ze kletsen dankzij de handige chatfunctie. Wanneer je arabian tales wilt delen met vrienden dan hoef je alleen maar op de deel knoppen te klikken bij het spel.

Uren speelplezier met enorm spelaanbod

Naast de speelautomaat arabian tales zijn er nog veel meer spellen te vinden op fairplayspelletjes.nl. Een groot aantal van deze spellen is ook op je mobiel of tablet te spelen. Ook arabian tales valt onder de mobiele spelletjes. Je kunt dus overal waar je wilt deze vermakelijke spelletjes spelen. Wanneer je door je eerste 1500 munten heen bent, krijg je zelfs nog eens 1000 muntjes extra om direct verder te kunnen spelen. Om gelijk nog meer arabian tales te kunnen spelen kun je dus ook je profiel verder aanvullen, maar daarnaast is er nog het dagelijkse kraslot. Iedere dag kun je vakjes krassen en 50, 100 of 1000 muntjes winnen. Bij sommige spellen, zoals Beach Sudoku, kun je ook vrienden of willekeurige spelers uitnodigen om het tegen jou op te nemen met een spannend spelletje. Wanneer je deze potjes weet te winnen, win je ook veel Fairplay Munten. Kortom, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om jouw geldaccount aan te vullen. Fairplayspelletjes.nl is een overzichtelijke website met een heel groot aanbod aan vermakelijke spelletjes waar je echt uren speelplezier aan kunt beleven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn