Serre voor meer buitengevoel

31 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

Baal jij er ook zo van dat je zo weinig mee leeft met de natuur? Dan kan een serre aan jouw woning voor jou de oplossing zijn! Het is ons allemaal bekend, we brengen veel te veel van onze tijd binnenshuis door. Hoewel velen van ons daar graag verandering in zouden willen brengen, lukt dit toch niet. Vaak doordat ons werk zich nu eenmaal binnen afspeelt en we daarna thuis het huishouden moeten doen, sociale verplichtingen hebben of hobby’s die zich ook binnen afspelen. Hoe kan een serre hier nu verandering in brengen? Vaak zou je graag meer buiten willen zitten als je eenmaal een moment vrij hebt thuis, maar dan lukt dit vaak niet omdat het dan juist te koud of te nat is. Zo mis je alsnog de mogelijkheid om met de seizoenen mee te leven, te genieten van je tuin en alle planten en dieren die daarin te zien zijn. Heb je een serre, dan kun je door de grote ramen en vaak ook het glazen dak toch nog genieten van de natuur. Je zit dan wel niet echt buiten, maar je kunt toch precies zien wat zich daar allemaal afspeelt en dat is best prettig! Bekijk ook de website van Ter Huurne

Serre leverbaar in verschillende types

Sommige mensen hebben al vaker nagedacht over het laten aanbouwen van een serre, maar zij hebben altijd gedacht dat dit met hun woning geen optie was. Of zij denken er nu voor de eerste keer aan en vragen zich af of dit in hun geval mogelijk zou zijn. Het goede nieuws is dat het voor veel woningen die zich niet op de etage bevinden gewoon een optie is! Er zijn namelijk verschillende types serres te krijgen, waardoor er eigenlijk altijd wel een model is dat aan kan sluiten op jullie woning. Als je kijkt naar de verschillende soorten serre, dan kun je kiezen uit:

  • platdak
  • platdak met knik
  • zadeldak
  • lessenaardak

Door al deze verschillende opties, is er altijd wel een variant die bij jullie huis past. Wat de beste optie is voor jullie, hangt deels af van jullie eigen smaak, maar vooral van jullie buitenmuren. Een lessenaardak is bijvoorbeeld heel geschikt voor gebruik tussen twee uitbouwen, terwijl een serre met serre gewoon als een soort uitbouw buiten de woning geplaatst wordt. Zo zijn er dus heel veel opties en het is altijd raadzaam om eerst eens rond te kijken wat de mogelijkheden zijn en navraag te doen wat het best bij jullie woning past.

Voor kwaliteit en ervaring naar Ter Huurne

Ondanks de vele voordelen die een serre te bieden heeft en de vele mogelijkheden die er zijn, zijn er toch maar weinig mensen die voor een dergelijke aanbouw aan hun woning kiezen. Willen jullie hier wel voor kiezen, dan is het verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Lang niet allen bouwbedrijven beschikken namelijk over voldoende kennis om jouw wensen om te zetten tot een serre die helemaal past bij jullie smaak en jullie huis. Een bedrijf dat dit wel als geen ander kan, is TerHuurne. Zij hebben een heel ruime ervaring op dit gebied en weten daardoor precies wat er mogelijk is. Ook zijn zij zeer goed in staat om jouw wensen te vertalen in mooie ontwerpen, die zij bovendien zelf maken en ook zelf fabriceren in hun eigen fabriek. Zo laten zij niets aan het toeval over en kun jij er zeker van zijn dat jij een aanbouw krijgt die helemaal aan jouw wensen voldoet en goed bij het huis past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een serre? Neem dan gerust contact op met https://www.terhuurnebv.nl/ om de opties met hen door te spreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn