Pure minerale make up

11 oktober 2016

Posted in Sieraden en Accessoires

Veel vrouwen vinden het fijn om make-up te dragen als zij de deur uitgaan, ze vinden het leuk om zich op te tutten en zichzelf een beetje mooier te maken. Als jij het ook fijn vindt om dit te doen, dan is het wel aan te raden om te kiezen voor minerale make up. In veel gewone cosmeticaproducten wordt er gebruik gemaakt van de meest uiteenlopende ingrediënten, die niet allemaal even gezond voor ons zijn. Vaak staan we hier helemaal niet bij stil, maar mensen met een gevoelige huid zullen vaak meteen een reactie van de gezichtshuid opmerken als zij bijvoorbeeld een dag foundation gebruikt hebben. Dit geeft al aan dat de reguliere make-up eigenlijk niet heel erg gezond is voor het lichaam. Minerale make up wordt daarentegen enkel gemaakt van mineralen die in de natuur te vinden zijn. Kies je voor een natuurlijk cosmeticamerk, dan voorkom je dus dat je allerlei chemicaliën op je gezichtshuid aanbrengt. Aangezien onze huid ons grootste orgaan is en juist in het gezicht de dunste plekken heeft, kun jij je waarschijnlijk wel voorstellen hoe ongezond het is om daar allerlei chemische producten op te gebruiken. Voor je gezondheid is het dus echt aan te raden om minerale make up te gebruiken.

Gezonde huid met minerale make up

Nu is het natuurlijk zo dat er een verschil bestaat tussen producten die geen schade toebrengen en producten die een positieve uitwerking op het lichaam hebben. Minerale make up van Pavèz valt niet alleen in de eerste, maar ook in de tweede categorie van artikelen. Mensen met een gevoelige huid kunnen de artikelen van dit merk niet alleen met een gerust hart gebruiken omdat het de klachten niet erger maakt, de klachten zullen zelfs minder worden doordat er een herstellende werking uitgaat van deze natuurlijke cosmetica. Daarnaast zorgt hun minerale make up ook voor een goede gezondheid doordat het bescherming biedt tegen de zon. We weten allemaal wel dat langdurige blootstelling aan UV-stralen zorgt voor een snellere veroudering van de huid. Tegelijkertijd willen we natuurlijk gewoon allemaal graag naar buiten en genieten van de zon. Gebruik je een minerale foundation en andere minerale make up, dan ben je goed beschermd tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB, doordat het een SPF 15 factor heeft. De voordelen zijn dus duidelijk:

  • goede bescherming tegen schadelijke UV-straling
  • voorkomen van verbranding door SPF 15
  • herstel van de gevoelige huid door krachtige natuurlijke ingrediënten
  • geen verstopte poriën

Meer voordelen van Pavèz

Bovenstaande redenen zijn natuurlijk al genoeg reden om in het vervolg te kiezen voor minerale make up, iedereen wil immers graag het beste voor haar huid en het is duidelijk dat je met de keus voor dit merk een gezonde keus maakt. Maar er zijn meer voordelen die dit cosmeticamerk te bieden heeft en die voor jou ook een belangrijke reden kunnen zijn om juist voor hun producten te kiezen. Zo is de minerale make up van Pavèz bijvoorbeeld helemaal vrij van dierlijke ingrediënten, ze zijn dus volkomen vegan. Daarnaast zitten er ook geen parabenen, nano-mineralen, talk, bismuth oxychloride en dimethicone in verwerkt. Dat is niet alleen beter voor jou, maar ook voor het milieu. En na al deze zaken spreekt het eigenlijk bijna voor zich, maar het is goed om het toch nog te vermelden, de artikelen van dit merk zijn ook nog eens allemaal dierproefvrij. Je kunt ze dus echt met een gerust hart gebruiken. Wil jij graag de minerale make up van Pavèz proberen, dan kun je ze eenvoudig online bij hen bestellen. Of kies eerst voor het bestellen van wat samples, om ze te kunnen testen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn