Mijn bezoek aan de audicien in Rotterdam

27 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn bezoek aan de audicien in RotterdamNog niet heel lang geleden had ik het idee dat ik niet meer alles goed kon horen. Vandaar dat ik meteen actie ondernomen heb want als iets mij lief is, dan is het mijn gehoor wel. Ik heb een afspraak gemaakt bij mijn huisarts en deze heeft mijn oren nagekeken. Hij zag daar niets vreemds aan en hij adviseerde mij om een keer naar een audicien in Rotterdam te gaan. Ik woon namelijk in deze stad en vandaar dat ik hier maar een keer naar een audicien in Rotterdam moest gaan. Zo gezegd zo gedaan, ik ben diezelfde dag nog even op de fiets gestapt om te kijken waar ik een goede audicien in Rotterdam kon vinden. Ik kwam al heel snel terecht bij Minerva Hoorkliniek. Deze audicien in Rotterdam bleek ook nog een keer vlakbij mijn huis te zitten. Ik ben even binnengelopen en ik werd meteen heel hartelijk ontvangen. Dat was voor mij heel prettig om te merken want ik was toch wel een beetje zenuwachtig. Ik wist namelijk dat ik misschien wel een gehoorapparaat zou moeten nemen en dat is toch niet iets waar je als mens naar verlangt. Vandaar dat ik het ook heel prettig vond dat ik zo goed geholpen werd door deze audicien in Rotterdam. Ik heb verteld dat ik het idee had dat ik steeds minder hoorde en dat er misschien wel iets met mij aan de hand was. Dat kon gecontroleerd worden vertelde deze audicien in Rotterdam mij en vandaar dat ik meteen een test mocht gaan doen om te kijken of mijn gehoor inderdaad minder was geworden. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Mijn gehoor was bij lange na niet meer wat het ooit geweest was en vandaar dat ik veel baat kon hebben bij een gehoorapparaat. Daar kreeg ik meteen meer uitleg over.

Deze audicien in Rotterdam heeft mij heel goed geholpen

Toen deze audicien in Rotterdam mij vertelde dat ik misschien een gehoorapparaat moest, vond ik dat eerst wel even tegenvallen. Je ziet namelijk soms mensen met heel grote apparaten in hun oren en dat vind ik zelf niet heel mooi. Vandaar dat ik vroeg of er ook apparaatjes waren die je niet zo goed kon zien. Dat bleek het geval te zijn, zo vertelde deze audicien in Rotterdam mij. Ik heb daarom een keer gekeken welke mogelijkheden er allemaal waren en over elk apparaatje heb ik heel nuttige en interessante informatie mogen ontvangen. Ik ben heel blij dat ik bij deze gehoorspecialist naar binnen ben gelopen omdat ik hier precies heb kunnen krijgen waar ik naar op zoek was. Vandaar dat ik ook met een opgelucht gevoel de winkel kon verlaten. Ik wist nu namelijk dat er iets met mijn gehoor aan de hand was, maar ik wist ook dat er heel veel mogelijkheden waren om er iets aan te doen. Dat was precies wat ik wilde en vandaar dat ik blij was dat ik bij deze mensen naar binnen ben gelopen. Bij Minerva Hoorkliniek word je heel goed geholpen en dat is mij dan ook heel goed bevallen.

Ik hoor alles weer!

Inmiddels heb ik al een tijdje een gehoorapparaat en nog nooit is het iemand opgevallen dat ik dit apparaatje heb. Ik hoor alles weer en dat is echt een verademing. Ik kan daarom zeggen dat:

  • ik heel tevreden ben over de dienstverlening van Minerva Hoorkliniek
  • ik een heel mooi apparaatje heb kunnen krijgen
  • ik alles weer kan horen

Kijk voor meer informatie even op de site van Minervahoortechniek.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn