Geniet van warme voeten in combinatie met een chique uitstraling via de juiste herenpantoffels

16 november 2018

Posted in Mode en Kleding

Het is inmiddels alweer herfst en dat betekent dat de temperaturen alsmaar verder zullen dalen. Ook het aantal uren met zonlicht wordt steeds beperkter en voor je het weet zit je midden in de winter. Voor de mensen die een baan hebben van 9 tot 5 is dat vaak de meest vervelende periode, omdat zij juist tijdens de uren met daglicht binnen zitten. Je wordt in dat geval dus wakker in het donker, gaat in het donker naar je werk en als je dan eenmaal naar huis gaat, dan is het wederom donker. Je kunt wellicht op kantoor wel naar buiten kijken en genieten van het zonlicht, maar je zult zelf geen uren in de zon doorbrengen. Daarnaast is het in de herfst en winter ook vaak genoeg zwaar bewolkt waardoor het zelfs overdag flink donker is. Het is daarom ook niet zo gek dat je thuis gewoon wilt kunnen genieten van het nodige comfort. Dat betekent bijvoorbeeld voldoende warmte in de winter. Nu heeft elk huis in Nederland een verwarming. Dus je kunt binnen altijd de kachel aanzetten en het lekker warm maken binnen. Maar niet elke woning is even goed geïsoleerd waardoor het soms toch nog wel koud aan kan voelen als binnen zit met de kachel aan. Tocht is daarvan meestal de oorzaak. Het ene huis is voorzien van vloerverwarming, terwijl het andere huis enkel 1 gaskachel heeft in de woonkamer. Dus het is nog lang niet altijd zo eenvoudig om je ook echt behaaglijk warm te voelen. Vaak moet je bijvoorbeeld de kachel flink opstoken voor het warm is, en daardoor beginnen de wangen al snel rood te gloeien. Om het comfort in al deze verschillende soorten omgevingen toch te waarborgen, kun je daarom het beste goede herenpantoffels kopen. Het zijn vaak de uiteinden van het lichaam die zorgen voor afkoeling. Dus de warmte kan via de handen, voeten en het hoofd eenvoudig ontsnappen. Als de voeten zelf ook nog eens koud worden door tocht of een koude vloer, dan is het net alsof je de ‘deur’ van het lichaam wagenwijd open zet en alle warmte eruit laat. Met de juiste herenpantoffels houd je de voeten lekker warm en doe je die ‘deur’ van het lichaam dus ook weer netjes dicht. Daardoor blijft de warmte in het lichaam en daardoor voel je je lekker comfortabel. Dat betekent ook dat je dankzij de pantoffels niet flink hoeft te gaan stoken. Dat is beter voor het comfort én natuurlijk voor de energierekening. Dus als je op zoek bent naar comfortabele herenschoenen, kijk dan snel eens op de site van shepherd-pantoffels.nl.

Nooit meer koude voeten dankzij de schitterende herenpantoffels van Shepherd

Je wilt geen koude voeten en je wilt tegelijkertijd ook gewoon mooie chique pantoffels met een beetje uitstraling. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor de herenpantoffels van Shepherd. Deze pantoffels zijn gevoerd met echte schapenwol voor het ultieme comfort. De schapenwol zorgt er namelijk voor dat overtollige warmte netjes wordt afgevoerd en daardoor krijgt je geen last van hete zwetende voeten. Daarnaast zijn de herenpantoffels van Shepherd verkrijgbaar in stoere mannelijk kleuren als:

  • Zwart
  • Bruin
  • Grijs

Tot slot is de buitenkant van de herenpantoffels gemaakt van suède waardoor ze er altijd modieus uitzien.

Bestel je pantoffels via de webwinkel van Shepherd

Mocht je herenpantoffels willen bestellen, dan is dat eenvoudig te regelen via de webwinkel. Je kunt naar de site van shepherd-pantoffels.nl surfen en daar de herenpantoffels van je keuze toevoegen aan de winkelwagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn