Geniet van ongerepte natuur via één van de groene campings in Flevoland

28 september 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Campings Flevoland | Karaktervolle Groene Campings

Een vakantie in eigen land is vaak veel rustgevender, dan een vakantie naar het buitenland. Als je één keer per jaar naar het buitenland op vakantie gaat, dan is alles afhankelijk van deze ene vakantie. Je leeft er in principe het hele jaar naar toe. En als je dan eindelijk drie of vier weken vakantie hebt, dan moet de vakantie zelf natuurlijk perfect zijn. Je kunt niet na een slechte vakantie een paar weken later een nieuwe poging wagen. Je hebt een beperkt aantal vakantiedagen en de meeste mensen moeten na hun vakantie gewoon weer aan de slag. Dat betekent dus dat er heel veel druk op de vakantie komt te liggen. Daardoor zijn kleine irritaties meteen hele grote irritaties. Dit voorkomt eigenlijk dat je echt optimaal kunt genieten. Want als het tijdens een twee weken durende vakantie één week lang slecht weer is, dan baal je natuurlijk als een stekker. Als je echter weet dat je dat jaar nog 4 keer op vakantie gaat, dan stoor je je niet zo aan het slechte weer. Daarnaast heb je natuurlijk veel meer stress, want je moet met het vliegtuig, je moet in een vreemd land van alles regelen, je moet een hotel of appartement boeken, je moet zorgen dat je niet wordt opgelicht wanneer je bijvoorbeeld een auto huurt, et cetera. Daarom is het vaak veel prettiger om af en toe in Nederland er even tussen uit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld lekker ongedwongen één van de campings in Flevoland bezoeken. Daar kun je dan heel comfortabel genieten van een groene omgeving en een prettige vakantie. Mocht het weer niet al te best zijn, dan kun je een tripje naar het dolfinarium boeken. Als het wel gewoon droog is, dan is zijn de campings in Flevoland natuurlijk de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten door de schitterende natuur van Flevoland. Qua reizen heb je nauwelijks stress. Je kunt gewoon de auto pakken en afhankelijk van waar je woont ben je in een paar uurtjes al op de plaats van bestemming. Je hoeft dan ook niet per se je vakantiedagen op te offeren. Deze dagen kun je bewaren voor de grote zomervakantie. Maar je kunt prima een weekendje ertussen uit via de campings in Flevoland. Je wilt echter wel kunnen genieten van rust en een groene omgeving. Dus daarom doe je er goed aan om één van de campings in Flevoland te boeken die zijn aangesloten bij KGC.

De kleinschalige campings in Flevoland vind je via KGC

KGC staat voor Karaktervolle Groene Camping. Dus de campings in Flevoland die zijn aangesloten bij KGC zijn stuk voor stuk karaktervolle groene campings. Je hoeft op deze campings in Flevoland dan ook geen massatoerisme te verwachten. Dat is natuurlijk erg prettig, want zo kun je tijdens een weekendje weg even goed tot rust komen. Even geen drukte en hectiek om je heen, maar rust en stilte. Het meeste ‘lawaai’ dat je zult horen tijdens je verblijf op één van de campings in Flevoland is het geluid van fluitende vogels of bomen die door de wind heen en weer waaien. Dus kijk op de site van kgc.nl en ontdek de vele mogelijkheden qua campings in Flevoland.

Groene campings in heel Nederland

Je kunt natuurlijk ook naar een camping gaan in een andere provincie, want via de site kun uiteraard ook vele campings in andere provincies boeken. Hierbij kun je denken aan:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn