Gaat u verhuizen naar Amsterdam?

19 september 2016

Posted in Woning en Tuin

angelverhuizingen - Verhuizen amsterdamAngel verhuizingen is het ideale verhuisbedrijf als u gaat verhuizen in Amsterdam en omstreken. Maar ook als u juist wilt verhuizen van Amsterdam naar een andere stad in Nederland, dan staan wij van Angel verhuizingen voor u klaar. Een verhuizing brengt heel wat problemen met zich mee. U hebt een goede verhuiswagen nodig en mannen en vrouwen die snel uw dozen en zware meubels kunnen verslepen. Natuurlijk kunt u er een gezellig dagje van maken met uw vrienden en familie. Maar als u in een eengezinswoning woont dan lukt het niet om alles te verhuizen naar Amsterdam. Ten minste niet in een dag. U wilt dit zo spoedig mogelijk hebben afgerond zodat u uw nieuwe huis kunt inrichten. Huur daarom een professioneel team in. Dan weet u zeker dat al uw spullen moeiteloos worden verhuisd zonder ongelukken. Wij behandelen al uw spullen met zorg en kunnen op zeer efficiƫnte manier de verhuiswagen vullen zodat misschien wel alles in een keer mee kan. Als u gaat verhuizen naar Amsterdam dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. En ook al wilt u graag zelf verhuizen, u kunt er misschien wel wat technische hulp bij gebruiken. Zo kunt u verhuisliften en hondjes huren zodat u geen zware spullen hoeft te tillen. Wist u dat wij zelfs een aparte pianovrachtwagen hebben? Deze truck is speciaal geveerd zodat er tijdens de rit niets kapot kan gaan aan uw gevoelige muziekinstrument.

Of gaat u verhuizen in Amsterdam?

Als u gaat verhuizen van Amsterdam naar Spanje dan kunnen wij alles voor u vervoeren. Maar dit komt niet zo heel vaak voor. De meeste mensen verhuizen binnen Amsterdam of verhuizen van Amsterdam naar een andere stad of dorp in de Randstad. U kunt onze service in ieder geval op diverse manieren inzetten:

  • We kunnen de gehele verhuizing van u overnemen. We hebben zelfs een speciale inpakservice en een schoonmaakservice die uw oude huis helemaal schoonmaakt voor de nieuwe inwoners.
  • We kunnen ook enkel helpen met laden en lossen.
  • Wilt u graag deels zelf verhuizen in Amsterdam maar wilt u wel een vrachtwagen met chauffeur huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is verder mogelijk om een speciale verhuisverzekering af te sluiten. Omdat u met een Erkende Verhuizer samenwerkt, geldt automatisch het garantiecertificaat. Dat betekent dat u een uitgebreide verhuisverzekering krijgt, een verhuisgarantie en een aanbetalingsgarantie.

Wij verhuizen door heel Europa!

Gaat u verhuizen van Amsterdam naar een ander land? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Sterker nog, terwijl u rustig het vliegtuig pakt op reis naar een nieuw avontuur zal tegelijkertijd onze vrachtwagenchauffeur naar de plek van bestemming rijden zodat jullie tegelijkertijd aankomen. Moet er daarom tijdelijk wat meubelen worden opgeslagen? Of gaat u voor een halfjaar naar het buitenland en hebt u daarom een plek nodig om uw spullen op te slaan? Dan bieden we u graag een plek aan in een van onze hoogwaardige loodsen. Hier kunt u al uw inboedel in opslaan terwijl u geniet van uw stage of wereldreis. Voor studenten is dit bijvoorbeeld een top idee. Bent u benieuwd naar onze beschikbaarheid en de prijzen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u geheel digitaal doen en u zult vrijwel direct een e-mail terug krijgen. Niet alleen kunt u als particulier gebruik maken van onze verhuisservices, ook bedrijven zijn welkom. We kunnen gehele kantoren verhuizen, kantoormeubelen tijdelijk opslaan en zelfs containers opslaan. We zijn van alle markten thuis dus neemt u gerust contact met ons op als u een vraag hebt over uw aanstaande verhuizing.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn