Fietskleding voor het sporten

7 februari 2018

Posted in Fietsen en Accessoires

B&T Bikestore - B&T Bikestore - Fietskleding en Accessoires

Wil jij op een voordelige manier meer bewegen? Koop een goede fiets en fietskleding en je kunt jarenlang vooruit! In onze hedendaagse wereld is het een flinke uitdaging om ervoor te zorgen dat we iedere dag genoeg in beweging komen. Veel mensen hebben immers een zittend beroep en hebben het buiten het werk om zo druk dat ze nauwelijks aan zaken als sporten toekomen. En dat is zonde, want dit heeft een nadelig effect op ons lichaam. Voldoende bewegen is belangrijk om op gewicht te blijven en ook om ons lijf gezond te houden. Stil zitten is namelijk veel ongezonder dan je misschien zou denken. Koop dus gewoon goede fietskleding en haal je stalen ros uit de schuur en kom in beweging! Natuurlijk zijn er ook andere manieren om meer aan sport te doen, bijvoorbeeld door je aan te sluiten bij een sportvereniging, zoals een voetbalclub. Of je kunt een abonnement nemen bij een sportschool. Maar nadeel daarvan is dat je in sommige gevallen gewoon echt veel geld kwijt bent en dat je altijd aan bepaalde tijden vast zit. Je kunt altijd alleen maar terecht tijdens de trainingen of tijdens de openingstijden. Bij fietsen is dit niet het geval, je kunt zelf bepalen wanneer je gaat en hoe vaak je gaat. Ook de lengte van de afstand die je fietst kun je zelf bepalen. Het enige wat je hoeft te doen, is je fietskleding aantrekken en je kunt gaan!

Verschillende soorten fietskleding

Is het nu belangrijk om speciale fietskleding te kopen, kun je niet gewoon in je dagelijkse kloffie opstappen? Dat ligt er natuurlijk een beetje aan op wat voor manier jij aan het fietsen gaat. Als je rustig een rondje wilt doen, dan kun je uiteraard prima je gewone kleren dragen. Maar stap jij op een mountainbike of racefiets en wil je echt flink snelheid maken en je flink in het zweet werken? Of ga je over erg ongelijk terrein? Dan is speciale fietskleding echt aan te raden! In de eerste plaats omdat dit strak op je lichaam aangesloten zit en dat beweegt gewoon veel prettiger. Echte fietsbroekjes bieden daarnaast extra bescherming aan het zitvlak, wat wel zo aangenaam is. Bovendien heb je op racefietsen ook gewoon speciale schoenen nodig, anders heb je niet voldoende grip op de pedalen. En ben je van plan hoge snelheden te halen, dan is een fietshelm natuurlijk ook verstandig om te dragen! Zo zijn er veel verschillende soorten fietskleding verkrijgbaar en het is verstandig om hier gebruik van te maken als jij je echt flink in het zweet wilt werken op je stalen ros!

B&T Bikestore

Natuurlijk is het wel zo dat speciale fietskleding alleen echt een positief effect heeft als je voor kwaliteit kiest. Zijn bijvoorbeeld de gebruikte materialen niet van een goede kwaliteit, dan kan het shirt of het broekje juist erg onprettig aanvoelen aan je huid en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Wil je zeker weten dat je altijd kwalitatief goede artikelen koopt, dan doe je er goed aan om naar B&T Bikestore te gaan voor al je fietskleding. Zij bieden namelijk enkel de beste merken aan, zoals:

  • Castelli
  • Sportful
  • Rogelli

Daarbij staat een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit bij hen altijd voorop, zodat je ook zeker weet dat je nooit teveel betaalt als je bij hen winkelt. Niet alleen vind je bij hen een ruim aanbod aan fietskleding, ook voor accessoires voor het fietsen ben je bij hen aan het juiste adres. Wie zich graag bezig houdt met de wielersport, winkelt dus het best bij B&T Bikestore! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn