Elkaar plezieren op afstand dankzij Lovense

27 juni 2016

Posted in Erotiek

hotstuff - LovenseBent u vertegenwoordiger, onderzoeker, handelaar of hebt u een ander beroep waardoor u vaak van huis bent? Dan is uw man of vrouw vast niet zo blij met u. Natuurlijk kunt u er maar weinig aan doen maar u zult elkaar vaak moeten missen. Seks lijkt onmogelijk. Natuurlijk kunt u telefoonspelletjes doen wat tegenwoordig uit te breiden is naar de webcam zodat u spannende filmpjes voor elkaar kunt maken. Maar dat is toch niet optimaal. Gelukkig is er nu Lovense. Inderdaad, dit is een contaminatie van “Love” en “Intense”. Wat houdt Lovense precies in? Wij van hotstuff.nl willen deze vraag erg graag voor u beantwoorden. De kans is groot dat u hierna direct de Lovense producten wilt kopen. En gelijk hebt u want als u een halfjaar in het buitenland bent om bijvoorbeeld te studeren, dan wilt u wel aan uw trekken komen samen met uw partner. Als hij of zij niet mee kan dan is dat absoluut een ramp. Seks is immers een belangrijk onderdeel van een relatie. Niet het meest belangrijke, maar het sterkt uw relatie aanzienlijk dus u mag hier zeker niet te licht over denken. Ook al bent u te vertrouwen en zal u nooit vreemdgaan met een ander tijdens uw reizen, u zult Lovense zeker kunnen gebruiken zodat u toch voelbaar in contact komt met uw partner. Die herinnering aan hem of haar zal u enkel sterken en u meer doen verlangen om hem of haar weer te zien. Dankzij Lovense kan u een apparaat besturen, kilometers verderop, en daarmee zal uw partner een geweldig orgasme kunnen beleven. Terwijl u het helemaal n de hand hebt! Zo is het net alsof u hem of haar handmatig laat klaarkomen. Het is dan wel geen echte seks, maar het komt in de buurt. Zeker als u ook Lovense hebt gekocht in onze winkel in Amsterdam of online via onze uitgebreide sekswebshop. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Neemt u dan eens samen met uw partner een kijkje op onze website en bestel de Lovense producten voordat u op reis gaat. De Lovense stimulators zijn eenvoudig in gebruik, simpel te installeren en ook gemakkelijk te onderhouden. Na gebruik is het wel zo fris om het even af te spoelen zodat u het snel weer kunt gebruiken.

Lovense is revolutionair en zeer innovatief!

Als u graag producten van Lovense wilt hebben dan hebt u bij ons de keuze uit:

  • De Max Teledildonic Masturbator voor mannen,
  • De Lush Smartphone Bullet Vibrator voor vrouwen,
  • En ook voor vrouwen: de Nora Teledildonic Rabbit Vibrator.

U installeert een gratis te downloaden app op uw smartphone en daar kunt u de vibrator van uw partner mee bedienen. Bij mannen zal de stimulator sneller bewegen of juist trager als u wilt dat het klaarkomen moet worden uitgesteld. Bij vrouwen werkt het op een identieke manier en zijn er diverse standen qua intensiteit waar de man uit kan kiezen. Zo kunt u dankzij Lovense tegelijkertijd met elkaar aan de gang en de ander een orgasme bezorgen als nooit tevoren. Misschien is het geil en opwindend om er een webcam bij te gebruiken zodat jullie tijdens de handelingen met de Lovense ook elkaar kunnen bekijken en met elkaar kunnen praten. We kunnen wel stellen dat Lovense het toonaangevende merk is op het gebied van interactieve smartphone speeltjes. Waar u dan ook bent op de wereld, als u een wifi-verbinding hebt dan kunt u gebruik maken van Lovense en is het net alsof u toch seks met uw geliefde kunt hebben. Het is in ieder geval een erg interessante en vernieuwende methode om elkaar te liefkozen, ook al zitten er duizenden kilometers tussen jullie. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Lees dan vooral even alle gegevens door op onze website en neem vervolgens contact met ons op.

Reist uw partner veel? Dan is dit de manier om toch seks te hebben

We denken dat Lovense de toekomst is en daarom zijn we er erg trots op dat we het kunnen aanbieden, zowel digitaal als in onze sekswinkel in Amsterdam. Als u vaak op reis bent dan zult u wel vaak uw geliefde moeten missen. Laat dat niet het einde van uw relatie betekenen maar schaf producten van Lovense aan. Bent u op zoek naar andere seksartikelen? Dan is het zeer aan te raden om tussen onze andere categorieën te kijken. We hebben allerlei spannende speeltjes voor hem en voor haar. Voor individueel gebruik maar ook voor stelletjes die hun seksualiteit willen ontplooien. Zo vindt u hier leuke dildo’s, spannende zweepjes, opwindende beha’s en nog veel meer. Als u liever alles in het echt bekijkt, dan bent u welkom in onze store. Die is 7 dagen per week geopend dus loopt u rustig eens naar binnen als u durft. Hebt u verder nog vragen? Bel of stuur ons dan een e-mail. Onze klantenservice staat voor u klaar. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,2 mag u er wel vanuit gaan dat u kwaliteit mag verwachten. We verzenden onze producten steevast binnen 24 uur naar u op en als u boven een bedrag van 80 euro uitkomt, dan zijn hier verder geen verzendkosten aan verbonden. Houdt u onze speciale “sale” pagina in de gaten want daar hebben we zeer uiteenlopende speeltjes in de aanbieding. U kunt daar maar beter snel bij zijn want op is op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn