Een Thaise yoga massage bij Pravoma

30 augustus 2018

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Goed voor jezelf zorgen is heel erg belangrijk. Maar hoe doe je dat precies. We kunnen tegenwoordig online genoeg informatie vinden over welzijn en wat je allemaal wel en niet moet doet. Maar die informatie is niet zelden tamelijk tegenstrijdig waardoor het zomaar zou kunnen dat jij zo iemand bent die door de bomen het bos niet meer ziet. Een gezond leven bestaat bij de gratie van genoeg bewegen en gezonde voeding, maar een van de belangrijkste aspecten van gezond zijn, is de mate waarin je ook ontspant. Actief zijn afwisselen met ontspanning is super belangrijk voor je gezondheid. Een Thaise yoga massage is een geweldige behandeling om jezelf cadeau te doen. Een Thaise yoga massage is een hele oude vorm van massage waarbij verschillende elementen gecombineerd worden. De Thaise yoga massage duurt twee uur waardoor u tijdens deze ontspannende massage helemaal in een andere dimensie komt en zich weer helemaal goed gaat voelen. Deze Thaise yoga massage boek je via www.massagepraktijk-alphen.nl. De Thaise yoga massage combineert diverse elementen uit de ayurvedische geneeskunde met de Chinese acupressuur. De ayurvedische leer is erg gericht op het lichaam als energetisch systeem. Het kijkt op een holistische manier naar de mens en de geneeswijze zijn natuurlijk gebaseerd op de elementen van de natuur. Aangezien we allemaal wezens uit de natuur zijn, reageren we ook op de wereld om ons heen, en dat is de basis van deze geneeswijze. Ons energetische lichaam moet in balans zijn willen we ons goed voelen en niet moe of lusteloos. Maar hoe krijgen we ons energetische lichaam eigenlijk in balans? Dat kan onder andere door een Thaise yoga massage. Waar is een Thaise yoga massage allemaal goed voor? Dat zijn verschillende dingen zoals: 

  • Het opheffen van blokkades in het lichaam;
  • Zorgen voor een goed bloedsomloop;
  • Het weer in balans brengen van het lichaam. 

Thaise yoga massage boeken

Het boeken van een Thaise yoga massage is een cadeau aan jezelf dat je jezelf ook zeker cadeau moet doen. Het is belangrijk om in je leven genoeg momenten van ontspanning in te bouwen andere kunnen er allerlei klachten ontstaan waar je later last van krijgt. We noemden er al een paar maar laten we nog een aantal andere klachten noemen die je kunt ontwikkelen wanneer je niet voldoende rust neemt. Denk bijvoorbeeld aan fysieke klachten in het lichaam zoals pijn aan de rug en schouders. Maar sommige mensen hebben bijvoorbeeld ook erg veel last van buikpijn en een slechte stoelgang. Vaak heeft dat ook met droogte te maken, afhankelijk van het type systeem van jouw lichaam, want dat is bij iedereen weer anders. Veel geneeswijze werken met een vaste structuur waarbij heel duidelijk is bepaald wat wel en niet goed voor je is. Maar zo werkt de Chinese geneeskunde niet; deze geneeskunde kijkt naar het mens als uniek wezen met een uniek systeem dat ook weer anders op bepaalde dingen reageert. Een Thaise yoga massage is een massage die bij iedereen voor een diepe ontspanning zal zorgen en daarom is het altijd goed voor je om een Thaise yoga massage te nemen. 

Gewoon meer energie

Dat sommige mensen minder energie hebben, dat is nou eenmaal zo en veel mensen leggen zich er ook op die manier bij neer. Maar weinig energie hebben is niet nodig en daar kun je wat aan doen door meer aandacht aan je lichaam te besteden en er voor te zorgen dat je goed voor jezelf zorgt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Pravoma, neem dan eens contact op.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn