Druktechnieken

10 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als bedrijf kan het handig zijn om met behulp van druktechnieken ervoor te zorgen dat artikelen met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo bedrukt worden. Waarom zou je dit nu willen doen? Dit zou je bijvoorbeeld kunnen willen omdat je graag relatiegeschenken uit wilt delen. Je kunt dan denken aan pennen en bidons, maar ook bijvoorbeeld aan usb-sticks, tassen of paraplu’s. Door deze artikelen weg te geven, kun je op een heel sympathieke manier reclame maken voor jouw onderneming en zorgen dat jouw naam bekend wordt bij een breed publiek. Een andere reden om druktechnieken in te zetten, is omdat je bijvoorbeeld met een bedrijfsteam mee wilt doen aan een wedstrijd en allemaal in dezelfde kleding met opdruk wilt sporten. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bedrijfskleding te laten maken met daarop een print van jouw logo. Of je laat mokken of drinkglazen drukken met daarop de naam van je onderneming. Dit staat natuurlijk heel erg professioneel als je mensen op jouw locatie drinken aan kunt bieden uit een mok of glas met bedrijfsnaam erop. Zo kan het gebruik maken van druktechnieken dus om verschillende redenen erg handig zijn en het is dus absoluut de moeite waard om hier eens naar te kijken.

Druktechnieken bieden vele mogelijkheden

In het verleden waren de mogelijkheden wat betreft bedrukking vaak beperkt, alleen vlakke oppervlakken konden bedrukt worden en ook niet alle materialen leenden zich hiervoor. Met de moderne druktechnieken ligt dat echter een heel stuk anders. Met de laatste technieken is het eigenlijk zo dat er voor ieder materiaal wel een geschikte druktechniek beschikbaar is en ook hoeven de oppervlakken niet meer plat te zijn, ook ronde producten kunnen nu zonder problemen bedrukt worden. Welke verschillende druktechnieken zijn er nu allemaal? Er kan gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld:

  • textieldruk
  • rondzeefdruk
  • vlakzeefdruk
  • tampondruk

De eerste variant zal voor zich spreken, deze is bedoeld om textiel van een naam, afbeelding of logo te voorzien. Vlakzeefdruk is een goede keus als het oppervlak vlak is, zoals de naam al aangeeft. Is dit niet het geval, dan kan er gekozen worden voor rondzeefdruk of tampondruk. Rondzeef is vooral geschikt voor het objecten met een cilindrische vorm, terwijl tampondruk op ieder soort vorm gebruikt kan worden. Door deze verschillende soorten druktechnieken, kan dus eigenlijk ieder soort object van een opdruk worden voorzien!

Er is veel mogelijk bij VK Print

Heb jij artikelen die jij graag van opdrukken zou willen laten voorzien? Bijvoorbeeld omdat je relatiegeschenken uit wilt gaan delen, omdat je bedrijfskleding of andere bedrijfsartikelen wilt laten maken? Dan moet je zeker eens contact opnemen met VK Print. Zij beschikken over alle hiervoor genoemde druktechnieken en kunnen daardoor eigenlijk alles voor jou van bedrukkingen voorzien. Het maakt daarbij niet uit wat de vorm of wat het materiaal is, zij kunnen jou echt eigenlijk bij alles op dit gebied van dienst zijn. Het enige wat zij niet hebben, is een drukpers, alleen voor het drukken van bijvoorbeeld folders en dergelijke kun je dus niet bij hen terecht. Zij beschikken over de modernste en de beste machines op dit gebied en kunnen jou daardoor altijd van een goede kwaliteit voorzien. Door de diversiteit in druktechnieken die zij beheersen, kunnen zij jou dus heel veel verschillende mogelijkheden bieden en dat is erg prettig. Je kunt dan gewoon al je drukwerk eigenlijk door hen uit laten voeren en je hoeft dus niet verschillende bedrijven hiervoor in te schakelen. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat veel druktechnieken beheerst en een goede kwaliteit levert, dan is VK Print dus echt een uitstekende optie! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn