Djembe workshop

1 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Heb jij altijd al willen spelen op een djembe? Kies dan voor een djembe workshop van De Beat! Op de site, https://www.debeat.com/index.php, lees je meer over de verschillende arrangementen en mogelijkheden. Tijdens een djembe workshop kom je in aanraking met alle verschillende facetten van het instrument. Je besteed aandacht aan ritme en techniek, maar probeert ook samen te spelen met andere musici. Daarbij leer je alle technieken die je moet beheersen om goed met het instrument overweg te kunnen. Wat zijn de kenmerken van deze workshop?

  • Persoonlijke aandacht
  • Je eigen tempo en muziek
  • Geschikt voor iedere gelegenheid
  • Voor kinderen en volwassenen

Tijdens een djembe workshop van De Beat krijg je altijd persoonlijke aandacht. Dat is belangrijk, omdat iedereen op een andere manier leert. Met de tips die bij de ene persoon werken, sla je bij de ander de plank volledig mis. Een workshop duurt anderhalf uur (90 minuten) en in die periode krijgt iedere deelnemer evenveel aandacht. Om die reden is er ook een maximum aantal deelnemers, omdat deze manier van werken anders niet mogelijk is. Tijdens de djembe workshop kun je aangeven wat je graag zou willen leren, of waar je aandacht aan wilt besteden. De instructeur gaat met je aan de slag en daarna mag je zelf oefenen. Je kunt ervoor kiezen om een eigen partij te leren spelen, maar vaak is het leuker om samen met anderen een muziekstuk in te studeren. Het prettige van de workshop is dat iedereen de tijd en gelegenheid krijgt om op een eigen tempo te leren. Zo voelen beginners zich niet gehaast en krijgen de meer ervaren spelers de kans om ook iets nieuws te leren. Wil jij een djembe workshop organiseren? Ga dan eens naar bovenstaande site en vraag een offerte aan!

Djembe workshop: geschikt voor iedere gelegenheid

Moet je een bedrijfsuitje plannen, of een feest organiseren? Een djembe workshop is het ideale uitje als je op zoek bent naar een dag vol gezelligheid. Voor het bespelen van het instrument is geen voorkennis vereist. Iedereen kan dus meedoen! Ook kinderen kunnen een djembe workshop volgen. Het is leuk om daar een aparte sessie voor te organiseren, zodat de kinderen er echt iets van opsteken. Sowieso is het voor kinderen erg goed om een instrument te bespelen. Ze werken zo aan hun ritmegevoel en creativiteit. Wanneer ze een partij instuderen met andere kinderen leren ze ook om op elkaar in te spelen. De Beat biedt verschillende djembe workshops aan. Er zijn zakelijke workshops, maar ook workshops voor particulieren of voor scholen. Voor iedere groep wordt een andere insteek gekozen; elke sessie heeft een eigen thema en onderwerp. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans dat er binnenkort een datum vrij is. Omdat het aantal deelnemers variabel is, zijn de kosten dat ook. Vraag daarom altijd eerst even een offerte aan, zodat je weet waar je aan toe bent!

Verhuur van het instrument

Misschien ben je al in het bezit van een djembe. In dat geval heeft u geluk! Niet iedereen heeft het instrument echter in huis en daarom kun je tijdens een workshop het instrument ook huren. Je betaalt daarvoor slechts een fractie van de aanschafprijs. Voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje is dit zeker de moeite waard. Vaak krijg je dan een op maat gemaakte offerte, waar de huur van de instrumenten al in is verrekend. Waar wacht je nog op? Neem snel contact op via de bovenstaande link en reserveer jouw Djembe workshop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn