De beste werkplek inspiratie vindt u bij Homease.nl

6 september 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

homease - werkplek inspiratieWerkt u zelfstandig en zoekt u naar werkplek inspiratie om uw werkplek beter vorm te kunnen geven? Dan kunt u eens kijken op de website Homease.nl. Deze site staat bomvol met inspiratie in de breedste zin van het woord. Op de homepage kunt u gelijk een keuze maken uit de populairste inspiratie van bezoekers van deze site. Ga bijvoorbeeld voor:

  • Binnenkijken bij Bolidt
  • Google hoofdkantoor in Dublin
  • 10x inspirerende werkplekken in huis

Overigens kunt u hier niet alleen terecht voor het opdoen van werkplek inspiratie. U kunt hier ook veel vinden over bijvoorbeeld inspiratie om de kinderkamer vorm te geven. Het maakt hierbij niet uit naar welke stijl u precies op zoek bent. Bezoek de site en laat u verrassen.

Vindt vanachter uw eigen computer werkplek inspiratie

Persoonlijk weet ik hoe frustrerend het kan zijn om sollicitatie na sollicitatie afgewezen te worden. Ook heb ik veel ervaring met bedrijven die door een economische crisis van aantal jaren terug moesten bezuinigen. Het gevolg was dat ik ook daardoor het veld moest ruimen. Al met al was de keus uiteindelijk toch nog vrij snel gemaakt om voor mezelf te gaan beginnen. Als eigen baas ben ik niet afhankelijk van werkgevers, wat natuurlijk niet betekent dat ik helemaal gebakken zit. Ik moet er, net als iedere ZZP’er, moeite voor doen om opdrachten binnen te halen en mezelf te kunnen onderhouden. Toch is het voor mij persoonlijk een enorm goede keus geweest. Ik zou niet snel weer terug kunnen naar een volledige werkweek op kantoor, waarbij ik in dienst ben van een bedrijf. Doorgaans werk ik lekker vanuit huis. Nu weet ik dat ik niet de enige ben die ZZP’er is. Jaarlijks kiezen veel mensen ervoor om op deze wijze inkomsten binnen te krijgen. Het uit huis werken wordt ook steeds praktischer, omdat veel werkzaamheden tegenwoordig gewoon online kunnen gebeuren. Het is daarom vaak niet meer nodig om dagelijks op kantoor te verschijnen. Met het thuis werken is het echter wel belangrijk om een groot onderscheid aan te brengen tussen de werkplek om de woonplek. Ook is het belangrijk dat de werkplek zo is ingericht dat u er optimaal uw werk kunt doen. Zoekt u hiervoor nog naar werkplek inspiratie? Dan kunt u eens om u heen kijken. U kent bijvoorbeeld vast wel vrienden die ook thuis werken en waarbij u werkplek inspiratie op kunt doen. Wilt u vervolgens nog meer werkplek inspiratie opdoen, ga dan naar de website Homease.nl. Het is hartstikke leuk om lekker vanachter uw eigen computer in uw eigen huis verschillende ontwerpen te kunnen bekijken. Zo krijgt u een idee van het grote aantal mogelijkheden en kunt u veel werkplek inspiratie opdoen. De site staat vol met voorbeelden die u kunt gebruiken om het ontwerp compleet over te nemen of juist er alleen de elementen uit te halen die passend zijn. Print de ontwerpen uit waar u wat mee kunt en gebruik ze voor het maken van een moodbord. Zo krijgt u een goed beeld van wat u precies wilt en waar uw voorkeur naar uit gaat.

Neem een kijkje op het Google hoofdkantoor

Terwijl u op zoek bent naar werkplek inspiratie, kijk ook eens bij de populaire inspiratie op deze site. U ziet dat het mogelijk is om een digitaal kijkje te nemen bij het Google hoofdkantoor. De stijl is misschien niet direct wat u zoekt, maar het is wel gewoon leuk om eens te zien hoe zo’n groot bedrijf zoiets aanpakt. Aangezien u niet snel de mogelijkheid zult krijgen om echt het kantoor te bezoeken, is het wel zo leuk om dit lekker digitaal te kunnen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn