Bij garage Doorn staat de koffie voor u klaar

10 juni 2016

Posted in Auto's en Motoren

Autobedrijfimminkhuizen - garage doornHebt u een kapotte auto? Wilt u graag dat hier zo snel mogelijk iets aan gebeurd? Bent u woonachtig in de provincie Utrecht en dan ook nog eens in het oosten van de hoofdstad? Bezoekt u dan zo snel mogelijk garage Doorn. Bij garage Doorn kunt u 7 dagen per week terecht voor al uw autoproblemen. Er zijn natuurlijk diverse redenen waarom we het u aanraden om bij ons aan te kloppen. Zo kan het zo zijn dat u de kleur van uw auto meer dan zat bent. Misschien had u het gekocht in een tijd dat deze kleur erg populair was maar heeft het de tand des tijds niet doorstaan. Doet u hier dan iets aan. Een auto is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Uit u zich op de manier dat het meest prettig voor u is. Laat het aan garage Doorn over om uw auto opnieuw te verven. Wij kunnen dat in een handomdraai voor u doen. Ook als u vanuit andere esthetische overwegingen iets aan uw auto wilt doen en u woont hier in de buurt dan is het absoluut een aanrader om voor garage Doorn te kiezen. Maar dat is nog lang niet alles. Wellicht wilt u graag zo goedkoop mogelijk een Apk-keuring regelen. Ook voor deze jaarlijkse verplichte keuring kunt u bij ons aankloppen. Schrijf het adres en telefoonnummer op in uw adressenboekje of zet het in uw smartphone, dan raakt u ons niet meer kwijt. Een ander goed idee is om de website te bookmarken, dan hoeft u niet meer via Google te zoeken naar “garage Doorn” maar kunt u met een simpele klik van uw muis in een keer onze contactgegevens terugzoeken. Bent u erg afhankelijk van uw auto en heeft uw gezin er slechts eentje? Kunt u niet met de fiets naar uw werk als uw auto wordt gekeurd? Dan is het mogelijk om tijdelijk een leenauto mee te krijgen. Dat is slechts een van de vele services die u van ons mag verwachten. Bij ons is de klant de koning. Ondervindt u het zelf eens en neem dus zo spoedig mogelijk met ons contact op als uw auto een goede onderhoudsbeurt nodig hebt. Hebt u een aanrijding gehad in de buurt van garage Doorn, maar woont u hier niet in de buurt? Dan kost het veel geld om uw auto te verslepen naar uw woonplaats. We kunnen tijdelijk onderhoud verrichten zodat u veilig thuiskomt en daar verder kunt gaan sleutelen aan uw auto.

Wilt u meer weten over garage Doorn? Neem gerust contact op

Natuurlijk is een Apk-beurt erg belangrijk voor uw gemoedsrust. Het is daarom geen slecht idee geweest om dit te introduceren in Nederland. Het zal u wellicht weinig verbazen dat oudere auto’s die in mindere staat verkeren een groter gevaar opleveren op de weg. In de tijd voor de stuurbekrachtiging en andere hulpmiddelen om veiliger te rijden kwamen ongelukken vaker voor. Maar de grootste veroorzaker van ongevallen is natuurlijk de mens zelf. De bestuurder heeft het meestal helemaal in de hand. Ga daarom nooit met alcohol achter het stuur en ook niet na het innemen van drugs. Is uw aandacht verzwakt? Zit u al meerdere uren onafgebroken achter het stuur? Bent u erg moe vanwege andere oorzaken? Zoek dan een parkeergarage op en wissel van bestuurder. Rijdt u alleen, dan moet u even een zogenaamde powernap doen. Dat is een kwartiertje slapen en dan zult u wel merken hoeveel energie u opeens weer hebt. Een kop koffie of blikje energydrank drinken wil ook nog weleens helpen. Dit zijn allemaal gratis tips die u van garage Doorn krijgt. Wij van garage Doorn willen het liefste geen blikschade zien dat is veroorzaakt door een ongeval zoals een aanrijding. Niet alleen is er dan veel werk aan de winkel als het om de auto gaat, u moet zelf misschien ook wel naar het ziekenhuis. En hoe erg en vervelend een kapotte auto dan ook mag zijn, een kapot mens is vele malen erger. Neemt u daarom het advies van garage Doorn ter harte, ook al hebt u het al zo vaak gehoord en klinkt het misschien aan als het zoveelste cliché. Het komt nog steeds te vaak voor dat het misgaat en u wilt niet diegene zijn die dan de veroorzaker is. We zien daarom liever bij garage Doorn dat er een auto binnenkomt die opnieuw geverfd moet worden of waarvan een glas gebroken is door steentjes en gruis.

We staan 7 dagen per week voor u klaar dus ook bij spoed!

We willen u absoluut niet bang maken. Maar neemt u ons advies wel ter harte. U wilt natuurlijk geen brokkenpiloot worden dus dat moet u te allen tijde zien te voorkomen. Hopelijk denkt u nog eens aan garage Doorn na het lezen van de tekst. Vergeet niet om de website te bookmarken en om ons telefoonnummer op te slaan in uw smartphone. Voor spoed of voor het maken van een afspraak voor de jaarlijkse keuring hebt u dan een uitstekende garage achter de hand.

  • garage Doorn helpt u onder andere bij het vervangen van uw banden,
  • garage Doorn staat voor u klaar als u nieuwe remmen of remonderdelen nodig hebt,
  • en garage Doorn kan ook de accu bijvullen of geheel vervangen.

Dit is slechts een kleine greep uit al het werk dat we voor u kunnen verrichten. Kijk op de site voor de gehele lijst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn