Bestel hier een handige flipover met een dubbele functie

22 januari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Flipovers Whiteboard-Flipover.nl

Geeft u regelmatig trainingen aan uw personeel? Zoekt u niet alleen een whiteboard maar tegelijkertijd een flipover zodat u belangrijke informatie schriftelijk kunt bewaren? Een whiteboard is een handig systeem. U kunt er eindeloos op schrijven en het vervolgens weer uitwissen. U kunt er diverse kleuren stiften voor gebruiken en aldus de hele dag door werken. Maar als het bord vol is, dan moet u het weer wissen. Men neemt weleens een foto van de informatie op het bord, maar dat is niet erg handig. Bij lange vergaderingen waar u een presentatie wilt geven kan een flipover een uitkomst zijn. Natuurlijk kan een PowerPointpresentatie ook een prima alternatief zijn, maar dan kunt u er tijdens de vergadering niets bijschrijven. Dankzij de klassieke flipover kunt u zowel uw presentatie alvast uitschrijven, tijdens de presentatie en de vergadering dingen bijschrijven en u kunt met ons handige systeem zelfs drie grote vellen naast elkaar hangen voor een optimaal effect. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag dat uw team samen met u brainstormt?  Kijk dan snel op whiteboard-flipover.nl, want daar kunt u diverse producten vinden en bestellen die u nodig hebt voor op uw kantoor. Voor vergaderzalen, kantoren, scholen, trainingscentra of universiteiten kunt u ongetwijfeld wel een flipover gebruiken dat tegelijkertijd ook als een whiteboard te gebruiken is. Want het bord is namelijk een gelamineerd zodat u het kunt beschrijven!

Deze flipover is eenvoudig uit te klappen

Als u bij ons dus een flipover koopt dan koopt u tegelijkertijd een whiteboard en slaat u twee vliegen in een klap. U krijgt er uiteraard ook een dikke laag flipoverpapier bijgeleverd en het is tevens eenvoudig om dat papier na te bestellen tussen onze accessoires. Ook de stiften die u kunt gebruiken voor de whiteboard vindt u tussen deze accessoires. De flipover is te bestellen in diverse afmetingen zodat er voor ieder project een product te vinden is dat aan uw wensen voldoet.

  • Zoekt u een vaste flipover die u tegelijkertijd als whiteboard kunt gebruiken? We hebben zowel driepoten als vierpoten.
  • Of wilt u liever een verrijdbaar model zodat het van klas kan wisselen of bijvoorbeeld op uw werk zowel in de vergaderruimte als in de kantine gebruikt kan worden? Dan zult u dergelijke producten ook zeker in onze webwinkel kunnen vinden.
  • En alsof dat nog niet genoeg was bieden we u tevens wandmontage aan zodat u de flipover aan de muur kunt bevestigen.

Koop direct een starterspakket, een klem en een blok en u kunt na ontvangst van dit product direct uw speech gaan geven. Een bestelling plaatsen is vanzelfsprekend een peulenschil. Vul uw gegevens in en betaal door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of de creditcard. U kunt tevens achteraf betalen met behulp van Afterpay.

Het papier bestelt u uiteraard ook in onze webwinkel

We leveren aldus binnen een werkdag mits u voor 17.00 uur hebt besteld. U krijgt daarnaast 14 dagen bedenktijd van ons. Bevalt het niet of is er een mankement aan het product? Dan kunt u het vrijblijvend terugsturen binnen deze twee weken. U krijgt dan uw geld terug of een alternatief product toegestuurd. Mocht u ten slotte nog enkele vragen hebben dan kunt u ons telefonisch en per e-mail snel bereiken. Ook bent u van harte welkom om op afspraak langs te komen bij ons op kantoor in Veldhoven. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze producten? Bijvoorbeeld nieuwe producten en aanbiedingen? Volg ons dan ten eerste op Facebook en meldt u ten tweede aan voor de nieuwsbrief. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn