Altijd de meest voordelige schermreparatie via displayverzekering.nl

30 augustus 2017

Posted in Smartphone en Tablet

Op het moment dat je een telefoon of tablet hebt, dan is er een risico dat je apparaat kapot gaat. Dit risico wordt alleen maar groter, want de smartphones worden steeds groter. Dit komt natuurlijk door de introductie van het touchscreen. Vóór het touchscreen moesten de GSM’s juist steeds kleiner. Hoe kleiner hoe beter. Nu is dat een ander verhaal. Met een groot scherm kun je immers gemakkelijk een spelletje spelen, een filmpje kijken of simpelweg over Facebook scrollen. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel, en dat betekent dat hoe groter het scherm, des te groter de schade als je de smartphone laat vallen. Een grote telefoon of een tablet is onhandelbaarder dan een kleinere variant. Dus je laat het apparaat ook eerder uit je handen glippen. Daarnaast heeft een grote telefoon een veel groter oppervlak dat beschadigd kan raken. Als dat gebeurt, dan heb je te maken met een barst in het dure touchscreen. Het kan zelfs gebeuren dat je hele telefoon in de barrels ligt. Je kunt dan nauwelijks zien wat je aan het doen bent. Los van het feit dat het gewoon erg lelijk is, is het ook niet bepaald praktisch. Probleem is echter dat men vast zit aan het abonnement. Dat betekent dat je niet zomaar een nieuwe telefoon kunt kopen. Dat kan wel, maar dat is zonde van je geld. Schermreparatie lijkt dan de beste oplossing, maar ook dat is duur. Het repareren of vervangen van een touchscreen is alles behalve goedkoop, maar als je een abonnement hebt, dan heb je vaak geen andere keuze. Tenzij je natuurlijk een verzekering hebt afgesloten bij displayverzekering.nl. In dat geval kost de schermreparatie je geen stuiver en is je telefoon binnen een mum van tijd weer zo goed als nieuw. De verzekering kost je slechts 2 euro per maand. Een biertje in de kroeg is duurder, dus als je daar per maand ééntje minder van drinkt, dan kun je het geld spenderen aan de verzekering voor je telefoon. Mocht er dan onverhoopt toch iets gebeuren, dan hoeft de schermreparatie je geen honderden euro’s te kosten. Niet alleen is dat op zichzelf genomen heel fijn, maar het idee dat je je telefoon kosteloos kunt laten repareren geeft ook een prettig gevoel. Je krijgt dan in ieder geval geen hartverzakking als je je telefoon laat vallen. Sterker nog, misschien ben je wel blij, want als het scherm kapot gaat, dan kun je in ieder geval profiteren van je verzekering en de schermreparatie.

Een schermreparatie sluit je af via displayverzekering.nl

Mocht je een displayverzekering.nl af willen sluiten, dan kun je terecht op de website van displayverzekering.nl. Hier kun je dan voor 2 euro per maand een verzekering afsluiten, zodat de schermreparatie je niets hoeft te kosten als je telefoon kapot gaat. Online vind je snel ook alle reparatiepunten en dus ook het reparatiepunt bij jou in de buurt. Je hoeft je telefoon dus niet op te sturen voor schermreparatie. Je kunt gewoon naar het dichtstbijzijnde reparatiepunt gaan en daar wordt je scherm dan netjes voor je gerepareerd. Dat maakt schermreparatie natuurlijk erg gemakkelijk en voordelig.

Neem contact op met displayverzekering.nl

Mocht je een verzekering af willen sluiten, dan kun je dat regelen via de site. Heb je echter nog vragen, dan ben je altijd vrij om je vragen te stellen. Hiervoor kun je contact opnemen. De contactgegevens vind je op de site. Je kunt in ieder geval de volgende apparaten verzekeren:

  • Samsung Galaxy Tab
  • Apple iPad
  • Samsung smartphone
  • iPhone

Kom gerust eens langs op de website voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn