Alles over strafbeschikking verzet

27 september 2016

Posted in Juristen en Advocaten

strafbeschikking-advocaat - Strafbeschikking verzetStel, u hebt iets gedaan wat niet door de beugel kan en krijgt nu een zware straf opgelegd door het Ministerie van Justitie. In de eerste plaats is dit natuurlijk erg vervelend op dit moment, omdat u liever had gewild dat dit niet was gebeurd. Voorts kan dit ook problemen opleveren in het verdere verloop van uw carrière. Kortom, u bent niet zo blij met die strafbeschikking. Verzet indienen is mogelijk, maar moet altijd zeer snel gebeuren na de strafbeschikking. Verzet dient altijd binnen twee weken te worden aangevraagd, want anders is de termijn verstreken. Helaas is dit een korte periode. Dit betekent dat u erg op uw hoede moet zijn, want voor u het weet is de tijd om. Als u een strafbeschikking verzet in wilt dienen, dan is het bovendien van groot belang om op meerdere aspecten te letten.

  • Ten eerste moet u op het politiebureau nooit gelijk akkoord gaan met de strafbeschikking, verzet kan hierna namelijk niet meer goedgekeurd worden.
  • Ten tweede dient u de opgelegde boete niet te betalen, want anders bent u al vrijwillig akkoord gegaan en dit zou niet stroken met het bezwaar dat u in wilt dienen.
  • Ten derde is het zeker aan te raden om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen, die u bij kan staan met raad en daad.

Al met al weet u dankzij de informatie op strafbeschikking-advocaat.nl nu waar u aan toe bent en wat u moet doen bij een strafbeschikking. Verzet snel aantekenen dus!

Niet eens met de strafbeschikking? Verzet aantekenen

Een ander woord voor een opgelegde straf is een strafbeschikking. Verzet betekent dat u bezwaar aan gaat tekenen tegen de straffen. Het is belangrijk om post die afkomstig is van het Ministerie van Justitie zo snel mogelijk te openen, want wie weet heeft u wel eens te hard gereden en wordt u daarvoor beboet, terwijl u zelf niets in de gaten heeft gehad. Stel, u was op weg naar een sterfgeval en wilt daarom bezwaar indienen tegen de strafbeschikking. Verzet moet ook dan binnen twee weken binnen zijn. Dan maakt u nog kans op kwijtschelding. Duizelt het u nou allemaal een beetje voor de ogen en zou u wel graag wat hulp willen hebben om alles in kannen en kruiken te krijgen? Dan is het een goed idee om eventjes naar strafbeschikking-advocaat.nl te surfen, waar u alles kunt lezen over deze materie. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook via ons informatie in te winnen over dit onderwerp. Dat zal u beslist geen windeieren leggen!

Kies ook voor Singel Advocaten

Als u nou op onze website veel interessante informatie heeft gelezen over strafbeschikking, verzet aantekenen en alle zaken die er nog meer spelen, dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat u ook wel de hulp zou willen inschakelen van een van onze advocaten. Gelukkig is dit heel goed mogelijk, omdat u bij ons te allen tijde welkom bent als een nieuwe cliënt. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Heeft u eerst nog enkele vragen over de strafbeschikking? Verzet indienen wilt u door één van onze specialisten laten doen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen door ons een mailtje te sturen, met daarin uw vraag. Voorts is het een optie om het contactformulier op onze site in te vullen. Daarnaast kunt u ook even bellen, als u direct meer wilt weten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn