AEG zonnepanelenpakket

3 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

AEG is een gerenommeerd elektronicabedrijf uit Duitsland. In dit land levert het al jarenlang het zogenaamde AEG zonnepanelenpakket. Ook in de Verenigde Staten bieden ze hun AEG zonnepanelenpakket in grote getalen aan. Met veel succes en dat is dan ook voor ons de reden geweest om hierin te investeren. 2016 is het jaar waarin wij het AEG zonnepanelenpakket aanbieden in Nederland. Hebt u hier wel oren naar? Lees dan vooral verder want we leggen u in deze tekst alles uit over het AEG zonnepanelenpakket. Zonnepanelen hebben de toekomst. De fossiele brandstoffen op Aarde zijn er op het moment nog in overvloed, maar het begint wel zorgwekkende vormen aan te nemen. Er komt een moment dat er een tekort ontstaat. Het is dan simpelweg niet meer winstgevend om gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Dat komt omdat de enige overgebleven reserves moeilijk aan te boren zijn. Ook voor het milieu is het boren naar gas en olie maar ook het delven naar steenkool en mineralen een slechte ontwikkeling. Dicht aan huis vindt u al een bekend voorbeeld. Groningen heeft te kampen met flinke aardbevingen door de jarenlange gaswinning. Die kraan is nu dichtgedraaid en dat is een goede zaak want de vele verzakkingen zullen enkel toenemen als hier niets aan veranderd. U begrijpt dus wel dat we op andere, meer duurzamere manieren energie en brandstof moeten winnen. Er is een ster waar we altijd op kunnen rekenen: de zon. Deze ster gaat zeker nog 5 miljard jaar mee en het gebruik ervan is helemaal gratis. Ziet u het gebruik van zonne-energie wel zitten? Koop dan een AEG zonnepanelenpakket want dankzij een AEG zonnepanelenpakket hebt u binnenkort misschien wel een overschot aan energie. Zeg maar dag tegen uw hoge energierekening. Vanaf nu kunt u zelf het leeuwendeel van uw energievoorziening gratis opwekken dankzij een eenmalige investering in het AEG zonnepanelenpakket. En u kunt er via ons bedrijf aan komen!

AEG zonnepanelenpakket nodig? Wij staan voor u klaar

Komt u eens op bongosolar.nl kijken als u meer wilt weten over het AEG zonnepanelenpakket. We leveren niet enkel zonnepanelen van AEG maar hebben panelen van diverse merken voor u in huis. Maakt u dan ook een weloverwogen keuze en lees u van te voren goed in. Er zijn drie verschillende type zonnepanelen. De duurste behaalt het hoogste rendement. Het hangt er dus vanaf hoeveel u te investeren hebt en wat uw wensen zijn. Hebt u een groot dak tot uw beschikking? Kies dan voor de polykristallijn. Is uw dak niet al te groot, maar wilt u wel alles uit de kast halen, dan kiest u de monokristallijn. Het kost wat meer maar u krijgt er een hoger rendement voor terug. Uiteraard krijgt u bij een AEG zonnepanelenpakket niet alleen maar de panelen. Er zijn wel wat meer accessoires nodig. Daarbij kunt u denken aan:

  • De transformator die de gewonnen gelijkstroom omzet in wisselstroom zodat u het meteen kunt gebruiken voor al uw elektronische apparaten.
  • De bekabeling van de panelen naar de transformator, de meterkast en omvormer.
  • Het bevestigingsmateriaal van de diverse onderdelen.

Als u een AEG zonnepanelenpakket koopt, dan hoeft u niet meer afzonderlijke onderdelen te kopen. Een pakket is altijd goedkoper dan wanneer u losse onderdelen koopt. Wederom een goed argument om voor het totale AEG zonnepanelenpakket te kiezen. En of u nu monokristal dan wel polykristal wilt hebben, AEG levert beide varianten. Een handige rekentool hebben we ontwikkeld. Daarmee kunt u in een handomdraai uitrekenen welk AEG zonnepanelenpakket u nodig hebt. U kunt vier gegevens aangeven, te weten het beschikbare dakoppervlak, de hellingshoek van het dak, de windstreek van uw dak en uw huidige stroomverbruik per jaar in kWh. Aan de hand van deze gegevens vindt u het aantal aanbevolen panelen. Tevens ziet u ook meteen binnen hoeveel jaar u deze investering terug hebt verdiend. Dat kan al binnen 5 jaar het geval zijn! Wist u dat u een subsidie van de overheid kunt krijgen als u een AEG zonnepanelenpakket of panelen van een ander merk op uw dak wilt plaatsen? Daarnaast kunt u uw overschot aan energie naar uw energieleverancier opsturen en daar kunt u een leuk bedrag voor vangen.

We helpen u graag bij de montage

Heb u eten AEG zonnepanelenpakket maar hebt u geen flauw idee wat u nu moet doen? Geen probleem, wij komen erg graag uw AEG zonnepanelenpakket monteren. Natuurlijk mag u dit ook zelf doen, u krijgt er een uitgebreide handleiding bijgeleverd. Doet u dus vandaag nog de rekentest, u kunt vervolgens op basis van deze uitkomst bepalen welk AEG zonnepanelenpakket u nodig hebt. Klik dan op “offerte aanvragen”. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug met een eerste prijsopgave. U zit nergens aan vast. Pas als u besluit dat dit de oplossing is voor uw hoge stroomrekening gaan wij tot levering over. Geef iets terug aan de natuur en aan deze planeet. Laten we er samen voor zorgen dat toekomstige generaties ook kunnen genieten van de natuur en kunnen profiteren van de schatten die moeder Aarde ons schenkt. Dat kan alleen als we er zorg voor dragen. Dankzij zonne-energie draagt u al een behoorlijke grote steen bij. Wilt u eerst goed inlezen? Dan kunt u online een informatiepakket aanvragen. Vul uw adresgegevens in en dan sturen we het zo spoedig mogelijk naar u op. Hebt u vragen en kunnen die vragen niet langer wachten? Dan mag u ons altijd e-mailen of bellen. We horen spoedig van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn